Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tett más kormány ennyi jót a...

Tett más kormány ennyi jót a magyarokkal csak 1 év alatt mint az Orbán kormány?

Figyelt kérdés
Konkrétan az idei intézkedéseknek a 10%-a már többet tett a magyarokért mint anno Gyurcsány kormány 2010 előtt akik csak megszorításokat és sanyargatást hoztak a magyar népre
2021. dec. 22. 18:28
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Hát látszik, hogy te viszont nem látsz összefüggéseket mivel a 27%-os ÁFA-nak nem sok köze van ahhoz, hogy ha valaki milliókat keres akkor abból mennyit adózik :DD

Imádom az ilyen butuskákat mint te, igazi birkuci ellenzéki szavazó aki beégeti saját magát az írásával, hogy fingja sincs az alapvető gazdasági és adózási mükődésekről sem :DD

2021. dec. 22. 18:58
 22/43 anonim ***** válasza:
83%

Nekem egy forint segítséget sem adott.

Ellenben minden egyes alkalommal, amikor elmegyek a boltba, csak elvesz.

Nem is értem, h ez hogy nem tűnik fel az embereknek???

Amióta egyedül élek és saját magam megyek el vásárolni, Közel duplájára emelkedett a legtöbb élelmiszer. A benzin ár is az egekben. Hiába takarózik azzal a kormány, h a olaj világpiaci ára magas, ez nem igaz. Volt ennél sokkal magasabb is. Csak akkor nem ennyit ért egy forint...

2021. dec. 22. 19:01
 23/43 anonim ***** válasza:
7%

"Nekem egy forint segítséget sem adott.

Ellenben minden egyes alkalommal, amikor elmegyek a boltba, csak elvesz."

Igen, akinek nincs legális jövedelme, viszont fogyaszt, az így jár. Nincs ezzel semmi baj.

2021. dec. 22. 19:08
 24/43 anonim ***** válasza:
86%

24#

Csak legális jövedelmem van

Ez h függ össze?

Nem kaptam semmilyen adókedvezményt

2021. dec. 22. 19:14
 25/43 anonim ***** válasza:
45%

Én nem látok ma a politikai palettán olyat akire szívesen adnám a voksomat.

Talán a Gattyán megfelelő lenne, egyet értek azzal hogy szakmai alapon kéne vezetni az országot, szakértőkkel a tárcák élén, de nem tudja jól előadni magát. Akkor kb úgy működhetne az ország mint svájc, akik gazdasági alapon működnek.

Viszont ha már elvakultan istenítesz egy pártot akkor mond el légy szíves hova tűnt a magánnyugdíjpénztári vagyon? Hol a tb-kassza reformja? Hol a beígért egyéni tb-számla? Mire megy el a mostan felvett óriási hitel?

2021. dec. 22. 19:18
 26/43 A kérdező kommentje:

A munkáltatód elég sokat kapott, de ezek szerint nem becsül annyira, hogy megfizessen, ez a te problémád.

A családosok akiknek támogatást kell adni szintén rengeteg támogatást kaptak.

A nyugdíjasak szintén.

A fiatalok szintén.

Téged így személy szerint, család nélkül még is hogyan kéne támogatniuk?

A szingli 30 évesek kapjanak adókedvezményt, mire?

2021. dec. 22. 19:20
 27/43 anonim ***** válasza:

26#

Ez a Gattyán nem véletlenül, csak az előválasztás után lépett ki politika világába. Ne gondold, hogy nem a Fidesz vagy a bal oldal "nevezte"

Minkettőnek érdeke, hogy legyen egy harmadik. A fidesz számolhat azzal, h elvesz szavazatokat. A bal oldal pedig mutogathat, hogy itt van a fidesz újabb mocskos húzása...

Az idő eldönti, hogy kinek az embere

2021. dec. 22. 19:23
 28/43 anonim ***** válasza:
87%

29#

Párkapcsolatban élek, de még nem tart ott a kapcsolat, hogy házasság legyen.

A futballisták mire kapnak adókedvezményt? Pontosabban profi sportolók? Akik milliókat keresnek

2021. dec. 22. 19:25
 29/43 anonim ***** válasza:

Az út az jó, csak elmondanám: sokan vagyunk, de még most sem elegen, hogy ebben az Isteni személy által kapott jóból mindenki megfelelően részesült volna eddig is.

Tudom, tudom: "Mennyéééé dóóóóógozni!!!".

2021. dec. 22. 19:25
 30/43 anonim ***** válasza:
8%

Ne nevettess. A Gattyán mint a Fidesz embere????? Olvass már utána mit csinálnak vele 10 éve. A baloldalt ugyanúgy rühelli mint a másikat. Én elhiszem hogy ő változást szeretne és nem az anyagiak motiválják. Magánemberként szó nélkül adakozott amikor kellett és nem kinai lélegeztető gépeket vett túlárazotan hanem megkérdezte hogy mi kell az adott egészségügyi intézménybe.

Ha csak egy kicsit karizmatikusab lenne, rá szívesen szavaznák.

2021. dec. 22. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!