Tett más kormány ennyi jót a magyarokkal csak 1 év alatt
mint az Orbán kormány?
Figyelt kérdés
Konkrétan az idei intézkedéseknek a 10%-a már többet tett a magyarokért mint anno Gyurcsány kormány 2010 előtt akik csak megszorításokat és sanyargatást hoztak a magyar népre
Nyilván a hálapénz megszüntetése a családtámogatások az adócsökkentések mind szimpatikusak.
2021. dec. 22. 18:36
12/43 anonim válasza:
Nekem szimpatikus ez a kormány de ha az összefogás jobb lesz hát legközelebb rájuk szavazom
2021. dec. 22. 18:38
13/43 anonim válasza:
Nyilván a gazdaságot kellet rendbe szedni hogy tudjanak adni és ne megszorításokat kelljen csinálniuk.
2021. dec. 22. 18:40
14/43 anonim válasza:
#13 mit adni? Amúgy a gazdaságot nem sikerült rendbe szedni hiszen a forint árfolyama eléggé szar, emellett a 40 ezer milliárd fölötti államadósság sem jó, ami egyébként egy duplázás 10 év alatt.
Megszorítások is voltak rendesen, néhány nyíltan is, de a legtöbb közvetetten, hogy a termékek árába épüljön bele.
ma 18:34 Segélyt nem ismerem, soha nem voltam munkanélkül a legnagyobb adósávban fizettem mindig.
2021. dec. 22. 18:45
16/43 A kérdező kommentje:
Nos akkor még nagyobb hazugság amit írsz :)) De valószínűleg csak okoskodni próbáltál viszont ezzel újabb öngólt rúgtál hiszen rekordadót fizethettél akkor.
Ha meg kirúgtak mikor elmentek a balos haverok akik benyomtak a pozicióba akkor szintén irreleváns a dolog. Nincs olyan forgatókönyv ami szerint jobban élhettél volna akkoriban ha a többi körülmény nem változik.
2021. dec. 22. 18:47
17/43 anonim válasza:
Normális országban a kormány nem "jót tesz" az állampolgárokkal, hanem végzi a munkáját, hogy az ország zavartalanul működjön. Csak hát a Kádár korszakban erre szocializálódott a nép, Orbán meg kihasznápja mindezt a hatalmi érdekeiért.
2021. dec. 22. 18:48
18/43 anonim válasza:
#17 most fizet rekord adót, legalábbis európában nincs magasabb a 27%-os áfánál, de úgy tudom hogy a világban is a negyedik helyre kerül ezzel Magyarország, bár nem dobogós, de eléggé előkelő 😆
Hidd el van olyan forgatókönyv a mivel akkoriban jobban élhetett: tud számolni, képes összefüggéseket átlátni, többet lát mint a bér papírra írt szám.
2021. dec. 22. 18:50
19/43 anonim válasza:
13: 1500 milliárd hitelt vettek fel nemrég, hogy tudjanak osztogatni a választás előtt, nem a kamrából vették elő a megtakarítást
2021. dec. 22. 18:51
20/43 anonim válasza:
Gyurcsány-Medgyesi kormány több éven át adott évente 13. havi nyugdíjat, Orbán 11 év után ad egyszer. Amit megspórolt, az feltehetően ment a hatvanpusztai kastélyba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!