Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre pofátlanabb dolgok...

Egyre pofátlanabb dolgok derülnek ki a Gyurcsány-fiókáról. Valódi munka nélkül is így meg lehet tollasodni?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 22. 18:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell ezzel foglalkozni.
2021. dec. 22. 18:20
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván kapitalizmusban meg lehet gazdagodni ez egy ilyen rendszer , ha nem tetszik ott van észak Korea.
2021. dec. 22. 18:22
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Mészáros? :))

2021. dec. 22. 18:26
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván kapitalizmusban meg lehet gazdagodni ez egy ilyen rendszer„

Bezzeg Mészáros Lőrinc...

2021. dec. 22. 18:26
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Lőrinc dettó, meggazdagodott egyik sem érdekel.
2021. dec. 22. 18:28
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Bárki meggazdagodhat engem nem igazán érdekel, persze nem vagyunk egyformák van aki ezen csámcsog évekig ahelyett hogy saját magával foglalkozna.
2021. dec. 22. 18:33
 7/19 anonim ***** válasza:
75%

Ez a pali jelenleg is 3 helyen elnök, vagy vezérigazgató, szóval hacsak nem találnak valami konkrétabb mutyit a háza tájékán, akkor most lényegében azért megy a boszorkányüldözés, mert gazdag.

Mészáros, Tiborcz és társai legalább mindig köthetőek voltak valami piszkos ügylethez, mikor a gazdagságukról írtak.

2021. dec. 22. 18:35
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem a gazdagsága a zavaró, bár mindenkinek telne ilyen dolgokra, és akkor senkinek nem lenne anyagi gondja. Nyerhette is vagy örökölhette, és ez esetben mint magánvagyon senkinek nincs köze hozzá. De megint megy a ködösítés ezerrel, mert Karácsony sem válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre, pedig a Mártha Imre által vezetett BKM Budapesti Közművek Zrt.-t azért hozták létre, hogy milliókat, akár több száz milliót spóroljanak meg a fővárosi önkormányzat költségvetésében. Ha viszont ebből is van benne valami, akkor az adófizetők pénzét is herdálták.

Más kérdés, hogy az intelligensebbje nem vág fel azzal, amije van. Büszke rá joggal, de helyén kezeli. Ennek ilyen "nekem ez jár, én ezt is megengedhetem magamnak" üzenete van.

Munkámból kifolyólag én is sokat mozgok ilyen "pénzes emberek" körében, és a többségük teljesen normálisan kezeli helyzetét, akár munkájával szerezte, akár örökölte.

2021. dec. 22. 18:47
 9/19 anonim ***** válasza:
Gondolom, neked a valódi munka a lapátolás.
2021. dec. 22. 18:47
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es: nem, egyáltalán nem. De azért azt is el lehet ismerni, hogy Magyarországon az átlag ember nem él ilyen színvonalon és mindezek a javak a többségnek elérhetetlenek maradnak. Na most amikor az embernek a pofájába tolják ilyen módon, hogy "nekem ez is megvan, bezzeg neked sose lesz", akkor joggal nyílik a bicska a zsebekben.
2021. dec. 22. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!