Mivel érdemli ki az ellenzék a szavazatomat?
Figyelt kérdés
Mitől lesznek ők jobbak, mint a Fidesz? Az olyan érvek nem érdekelnek, mint a "nem fognak annyit lopni" és társai.2021. dec. 22. 13:09
1/15 anonim válasza:
Egy szervezett,intézményesített lopás rendszerből egy kaotikus,szervezetlen lopásrendszerbe lépne az ország.
2/15 anonim válasza:
Én győzzelek meg? Rossz rendezvényen vagy. Áprilisban nyugodtan szavazz le a Fideszre. Pont ilyen lusta, gondolkodni képtelen hívekre van szüksége.
3/15 anonim válasza:
Még sok minden van amit nem soroltál fel hogy nem jó érv!
Ha nem szabad meg előre hogy egyik érv sem jó, akkor a válaszoknál kell külön külön ki magyaráznak hogy az miért nem jó érv!
4/15 A kérdező kommentje:
Tudod, nagyon sokat gondolkodtam, de nekem semmi nem jutott eszembe az ellenzékről, ami meggyőző lenne. Ezért tettem fel a kérdést.
2021. dec. 22. 13:21
6/15 anonim válasza:
Szavazz a fideszre, azon nem kell gondolkodni.
7/15 anonim válasza:
"Az olyan érvek nem érdekelnek, mint a "nem fognak annyit lopni" és társai."-ezek szerint nem érdekel a korrupció és szemet hunysz felette:ebben az esetben nincs mit írni neked.
8/15 anonim válasza:
Kérdező! Ha nem érdekel hogy lopnak tőled, akkor tudnál egy címet megadni? 😆
9/15 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, mint a kérdező. Az ellenzéknek semmi olyan javaslata sincs, ami jobb lenne a jelenlegi fideszes intézkedéseknél, amiknek köszönhetően sokkal jobban élünk a családdal.
10/15 anonim válasza:
Az eddigiek alapján: semmivel. Az ilyen populista lózungokat, hogy "mi nem lopunk majd" úgysem hiszi el értelmes ember, főleg a városháza és Cseh Katka ügy után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!