Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Katalin mint államfõ?

Novák Katalin mint államfõ?

Figyelt kérdés

Vélemények?

Tudom, a mérce már alacsonyan volt, csak bólogatni meg aláírni kell tudni, az kell a mini diktátornak.

Na de ez az asszonyság a Fideszes meg Orbános fülbevalójával, õ fogja képviselni a nemzetet, objektívan, pártállástól függetlenül? Elismert, köztiszteletben álló, szakmai tudással rendelkezõ személy?

2021. dec. 22. 01:18
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha jól emlékszem, bár nem figyeltem alaposan ennél a résznél, Orbán a csajszi tapasztalatára hivatkozott, azért lesz jó államfő.

Keszpenznek lehet venni, hogy ő lesz. Hiszen amit a Fidesz, és Orbán akar ebben az országban, teljhatalommal meg is teszi. Meg nézzétek meg a facebookon a poszt alatt a kommenteket. Jöttek egyből a Fideszesek, és rendesen megy a brácsa. Én utálom őket, a kirekesztő, szélsőséges politikájukkal, de objektíve k.rva jól csinálják a hatalomtechnikát.

2021. dec. 22. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem a Mi Hazánk jelöltje (dr. Popély Gyula) az egyetlen megfelelő jelölt.
2021. dec. 22. 01:42
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
kiváló nyalonc
2021. dec. 22. 01:47
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Csak ez is ülni fog a se*én, és íírogatni-írogatni mindent alá.
2021. dec. 22. 04:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mint tegnap mondták többen, Novák Katalin, Orbán hűséges kutyája, aki olyan kivétel, akiről még nincs negatív dolog felkapva. Vagy is egy hűséges pártkatona aki még elég tisztának tűnik.
2021. dec. 22. 08:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt rebesgetik, hogy Balog Zoltán szeretõje volt, mikor anno annyit utazgattak a miniszterrel. Cummantós Katinak is nevezték.
2021. dec. 22. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Orbán hűséges kutyája, aki olyan kivétel, akiről még nincs negatív dolog felkapva."

Még nincs... Az alaptörvény 13. cikk (1) értelmében "A köztársasági elnök ellen büntetőeljárást csak megbízatásának megszűnése után lehet indítani." (Emellett az országgyűlés megfoszthatja a tisztségétől, de csak 2/3-dal, de az nem lesz az ellenzéknek egy darabig.)

Szóval, ha van is vaj a fején, Katikát minimum 5 évig büntetőperben még csak felelősségre sem lehet majd vonni.

2021. dec. 22. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!