Szerintetek alkalmas Novák Katalin arra, hogy Magyarország első női miniszterelnöke legyen?
Figyelt kérdés
Nem köztársasági elnök, hanem kormányfő. Szerintem az egész Fideszben messze ő a legértelmesebb és legműveltebb. Kifejezetten jót tenne a bunkó, tuskó, paraszt férfiaktól hemzsegő fidesznek egy női elnök szerintem.2021. dec. 21. 16:59
1/11 anonim válasza:
Nem számít, hogy alkalmas-e, a Fidesznél mindig van lejjebb.
2/11 anonim válasza:
Jobb lesz, mint volt a Schmitt Pali.
3/11 anonim válasza:
Ha belegondolunk, hogy még egy Göncz Árpád is lehetett köztársasági elnök, nagy baj nem lehet.
4/11 anonim válasza:
Nem,de ez sosem volt szempont a fideszen belül hogy akit elképzelnek az alkalmas legyen.
5/11 anonim válasza:
Ha Orbán alkalmas volt, akkor Novák is az lenne.
6/11 anonim válasza:
Ha mindent alá fog írni kritika nélkül amit a Fidesz,bocsánat amit Orbán elé rak akkor szerintem igen alkalmas rá.
7/11 anonim válasza:
Köztársasági elnökből már aligha lesz miniszterelnök valaki.
8/11 anonim válasza:
Köztársasági elnöknek egy hajléktalan is alkalmas. Újévi beszédek elmondása kívül nem sok mindent csinálnak
9/11 anonim válasza:
odavan a Führerért, szóval egyedül képtelen lenne bármit csinálni, mert csak egy bábu
10/11 anonim válasza:
nedves wcpapirral tisztít ablakot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!