Az alábbi személyek közül ki lenne a legjobb miniszterelnök?
Pityinger László, alias Laci király
Vagy én
Puzsér azt mondta hogy előbb utóbb a politika magához hajlítaná és ő sem lenne különbb mint a legtöbb politikus, ezért inkább be sem lép a politikába.
Ez az a mondat, ami miatt őt tartom a legalkalmasabbnak. Hogy őszinte és igaz szívű.
Zsupér, mint miniszterelnök? :DD
Ez az oldal is tele van retardáltakkal, úgy látszik, pont olyan hülyék vagytok, mint az orbánhívő fidesz-jobbágyok :D
Ha ez a felhozatal, és komoly a kérdés, akkor az nagyon szomorú. Végleg zsákutcába jutott a magyar történelem. Pár persze nincs realitás a kérdés mögött.
Ahogy, hogyha Dobrev Klárika lenne miniszterasszony, mindenki tudja, hogy a férje irányítana. Ahogy elmondható ez függetlenül bármilyen névtől, aki, ami mögötte áll.
De Dobrevnek a jobbik jobban becsicskul. Tinédzserként hittem bennünk, most, felnőtt fejjel már tudom, hogy egy ócska tagozat. A DK kamunáci tagozata, akit egy zsidó vezet és már együtt leng, lengedez a DK-s Párbeszédes, MSZ(MP)P-s stb stb zászló. Gyönyörű.
Bizarr.
amit*
Aztán jöhetnek a privátok, meg a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!