Támogatod a romák pozitív diszkriminációját?
10: azt állítasz, amit akarsz.
Nem fogok veled vitatkozni.
Pontosan miben?
Támogatnám, hogy aki szeretne kisebb faluból jobb oktatáshoz jutni, annak legyen rá lehetősége akár állami támogatás útján is.
Ugyanez munkahelynél. De nem csak feltétlenül a romáknál.
"Te negatív diszkriminációnak tartod a nyugdíjas meg diák kedvezményeket? A mozgássérült parkolókat vagy a buszsávokat?"
Aki nem részesül benne annak az.
Aki nem nyugdíjas vagy diák annak többet kell fizetnie (ha állami kedvezmény kozpenzbol finanszírozzák, ha cég akkor pedig a bevétel kalkulációnál annyival magasabb árat állapítanak meg a jegyre.
A mozgássérült parkoló is az, nem tudok megállni a házam előtt, mert le van foglalva a hely. Busz sáv ugyanez...
Mindennek két oldala van, bár én nem vagyok ezeknek ellene, de attól még az állítás igaz.
Ráadásul ez kvázi numerus clausus... Bőrszín alapon járó támogatás...
Milyen alapon döntik el, hogy ki a roma...? Aki annak vallja magát? Akkor én is az leszek! :-DDD Amíg ki nem csengetik a támogatásokat. :-D
Mo-on nincs, és nem is lehet faji alapú nyilvántartás.
Innentől kezdve az egész egy nagyrakás .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!