Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod a romák pozitív...

Támogatod a romák pozitív diszkriminációját?

Figyelt kérdés

2021. dec. 21. 19:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk bevezetnék holnaptól azok is romák lennének akiknek semmi közük sincsen a romákhoz.Aki megkérdőjelezné a származásukat azt beperelnék rasszizmusért,Amerikában is ezt csinálták fehér diákok amikor megkérdőjelezték őslakos származásukat.
2021. dec. 21. 20:11
 12/29 anonim ***** válasza:
87%

10: azt állítasz, amit akarsz.

Nem fogok veled vitatkozni.

2021. dec. 21. 20:43
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Mire föl kéne támogatnom?
2021. dec. 21. 21:31
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan miben?

Támogatnám, hogy aki szeretne kisebb faluból jobb oktatáshoz jutni, annak legyen rá lehetősége akár állami támogatás útján is.

Ugyanez munkahelynél. De nem csak feltétlenül a romáknál.

2021. dec. 21. 23:53
 15/29 anonim ***** válasza:
92%

"Te negatív diszkriminációnak tartod a nyugdíjas meg diák kedvezményeket? A mozgássérült parkolókat vagy a buszsávokat?"

Aki nem részesül benne annak az.

Aki nem nyugdíjas vagy diák annak többet kell fizetnie (ha állami kedvezmény kozpenzbol finanszírozzák, ha cég akkor pedig a bevétel kalkulációnál annyival magasabb árat állapítanak meg a jegyre.

A mozgássérült parkoló is az, nem tudok megállni a házam előtt, mert le van foglalva a hely. Busz sáv ugyanez...

Mindennek két oldala van, bár én nem vagyok ezeknek ellene, de attól még az állítás igaz.

2021. dec. 21. 23:57
 16/29 anonim ***** válasza:
78%
Semmilyen pozitív diszkriminációt nem támogatok, mert az ugyanolyan diszkrimináció, csak a másik oldallal szemben.
2021. dec. 22. 10:18
 17/29 anonim ***** válasza:
83%

Ráadásul ez kvázi numerus clausus... Bőrszín alapon járó támogatás...

Milyen alapon döntik el, hogy ki a roma...? Aki annak vallja magát? Akkor én is az leszek! :-DDD Amíg ki nem csengetik a támogatásokat. :-D

Mo-on nincs, és nem is lehet faji alapú nyilvántartás.

Innentől kezdve az egész egy nagyrakás .....

2021. dec. 22. 11:12
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
Alapból én se támogatok diszkriminációt de amit a kettes írt az rendben van szerintem.
2021. dec. 23. 14:23
 19/29 anonim ***** válasza:
60%
Semmilyen diszkriminációt nem támogatok, a pozitívat sem.
2022. jan. 6. 21:21
 20/29 anonim ***** válasza:
65%
Sem pozitív, sem negatívot nem támogatok.
2022. jan. 6. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!