Hová tűnt a szavazó gomb vagy szavazási lehetőség a Gyakori kérdések.hurol?
Mire gondolsz? Hogy hasznos-e számodra a válasz vagy hogy jelenteni tudod-e a kommentet vagy a kérdést valamilyen okból?
Ha valami nem olyan, mint korábban volt a felületeden, akkor lehet hogy az eszközöddel van valami galiba, valamit telepítettél vagy éppe nem telepítettél ami esetleg egyes funkciókat nem enged láttatni - a korábbi verziójában a gyakorinak nekem sem jelent meg a kommentek jobb oldalán a felkiáltójeles ikon. Az új verziót aztán már engedte a gépem és azóta van nálam is.
A másik ami okozhat ilyesmit - nem biztos hogy azt ami nálad van - ha visszacsúsztál a ranglistán és már nem éred el azt a szintet ami egyes funkciókhoz szükséges.
#6 Miért csinálsz belőle politikai kérdést?
Szerintem igenis hasznos volt a funkció.
#8 Kiirtam egy kérdést amiben információt vagy segítséget kértem. Erre te fogod magad és ide jössz trollkodni.
Én elhiszem és sajnálom hogy, kicsi a péniszed, de, hidd el egy nőnek inkább az ember a fontos és nem a pénisz.
Magyarán szólva ne legyél ekkora tirpak és ne foglalkozz azzal hogy, kicsi a péniszed és lesz barátnőd. :)
"#6 Miért csinálsz belőle politikai kérdést?"
Talán ezért:
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!