Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A politikusok mezőgazdasági...

A politikusok mezőgazdasági földterületeket vásárolnak meg ?

Figyelt kérdés
Az a hír járja, hogy megveszik a mezőgazdasági földterületeket a politikusok (és más gazdag emberek) és onnantól kezdve nem terem növény az ő magánterületükön, aztán jön a panasz, hogy kevés búza, kukorica, egyéb növény termett az országban. Közben meg nem is a növény a kevés, hanem az a terület fogy, ahol nőhetne és nőtt is régen, amíg nem volt magánterület. Nem jó ez így.

2021. dec. 19. 22:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
Tőlem, meg is csak olcsón vennék!
2022. febr. 3. 15:17
 52/68 A kérdező kommentje:

Üdv emberek!

A 49-es hozzászólásba illesztett videó után egy másik videót, egy másik problémát szeretnék megosztani.

https://www.youtube.com/watch?v=0BGm8ZxIEkc

2022. márc. 11. 22:22
 53/68 anonim ***** válasza:

Írj ki új kérdést hozzá.

De én speciel soha nem nézek meg videókat egy-egy kérdés kedvéért.

Írd le röviden, és érhetően.

2022. márc. 12. 07:14
 54/68 anonim ***** válasza:
60%

#53 Jogos elvárás, én sem szeretem ha minden magyarázat nélkül csak bedob valaki egy videót. Minek nézném meg ha azt sem tudom mit akar vele?

van azonban amikor magyarázat mellé tesznek be videót, akkor érdemes megnézni. Néha a magyarázat ugyanis nem passzol ahhoz ami valójában azon a videón van.

2022. márc. 12. 09:35
 55/68 A kérdező kommentje:

Én meg nem szeretem, hogyha nem nézik meg.

Röviden és érthetően egy dióültetvényt akarnak tönkretenni, nem gondozni, csak olcsón hozzájutni.

2022. márc. 15. 08:17
 56/68 anonim ***** válasza:

A dió most évek óta nem hoz termést, egy féreg miatt.

Szóval ha valahol a dió pusztul, az egy járvány miatt van.

Bocs, de ez egy fórum. Nem a haverom vagy aki átküld egy videót, hogy ezt nézd, fe érdekes.

Majd én eldöntöm mit nézek meg.

Amit ide linkelnek, kb soha.

2022. márc. 15. 08:51
 57/68 A kérdező kommentje:

Nem csak a haverok videóit illik megnézni. Hogyha nem nézel videót, akkor ne is olvass kérdéseket és válaszokat.

Majd én eldöntöm, hogy mit kérdezek, mit válaszolok, mit eszek, mit iszok.

Nem arról van szó, hogy a dió nem hozott termést. Semmi baja a diónak. Még meg is kóstolták.

2022. márc. 15. 09:12
 58/68 anonim ***** válasza:

#57 Ne legyen ekkora nagy arcod!

Jól érthetően leírta miért nem néz meg egy random bedobott videót és igaza is van.

Ha neked nem tetszik, akkor ne itt tedd ki a videódat kérdésnek álcázva hanem keress egy olyan portált ahol a videó a lényeg, a szöveg mellékes.

TE voltál aki kérdezni akart valamit, akkor vedd a fáradtságot és írd le mi a kérdésed, ennyi!

2022. márc. 15. 09:15
 59/68 A kérdező kommentje:

58-as

Neked ne legyen ekkora arcod.

Nem írta le jól érthetően, hogy mi baja van velem azon kívül, hogy nem vagyok a haverja. Attól még, hogy nem vagyok a haverja nem akarok vírust küldeni a számára egy videón keresztül. A dió pusztulását is ő hozta szóba, amikor semmi ilyesmit nem kérdeztem, nem válaszoltam.

Kérdeztem, a kérdés a mezőgazdasági földterületekkel kapcsolatos volt. Jól látható most is. Lehetne annyi eszed, hogy rájöjj, hogy milyen probléma van a videóban a dióültetvénnyel kapcsolatban.

2022. márc. 15. 09:37
 60/68 anonim ***** válasza:

Még csak most látom a kérdést, hihetetlen mennyi baromságot írtatok.

Például ott a #3 hozzászólása. Önmagában teljesen igaza is van, csakhogy nem látja a fától az erdőt.

300HA magánszemélyre vonatkozik, ám cégeken keresztül (főleg, hogy bármennyi céged lehet) ez korlátlan.

50 ezres támogatás csak egyetlen támogatási forma, tucatnyi másik létezik mellette. Idei költségvetés 774,7 milliárdot különített el agrártámogatásokra, és ez csak az állami, az EU-s támogatások benne sincsenek.

Na persze egy szimpla őstermelő aligha van ezekkel tisztában. Főleg nincs egy seregnyi ügyvédje és közgazdásza, hogy ráugorjon minden pályázatra. De hát, nem véletlenül Mészáros Lőrinc az ország legnagyobb földesura, akit az OTP elnök Csányi Sándor követ.

Hol, mennyi támogatást kapnak:

[link]

És egy tanulságos videó:

https://www.youtube.com/watch?v=L1SwfxIIOh0

2022. márc. 15. 10:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!