Ha MZP győz lesz LMBTQ érzékenyítés óvodában/iskoláűkba?
Nekem mindegy csak a kötelező hittant, és hittant lightot (erkölcstan) töröljék már el...
Komolyan úgy fostok a propagandától, hogy észre sem veszitek hogy már a kisiskolások is nyakig benne vannak.
MZP teljesíteni kívánja az lmbt lobbi követeléseit.
Szóval, könnyen lehet,hogy bevezetne érzékenyítést,de persze, csak lopakodva.
#2:
Ne vegyél rá mérget. Sokan már azt bizonygatják, hogy iskolában miért ne lehetne, de van olyan is, aki szerint már óvodában is lehetne, mert ő már akkor érezte, hogy a saját neméhez vonzódik. Az LMBTQ-soktól bármi kitelik. Én azért bízom benne, hogy Márki-Zay ennél egy fokkal értelmesebb.
Jaj, mert ha Viktor urunk, parancsolónk marad, akkor ő aztán megvéd majd mindentől, mindenkitől, és egy igazán keresztényi életet élő igaz társadalmat hoz majd lètre...
Ja.
"Az LMBTQ-soktól bármi kitelik. Én azért bízom benne, hogy Márki-Zay ennél egy fokkal értelmesebb."
Igen?
Aki melegházasságot engedélyezne, attól bőven kitelik,hogy homo meg transz érzékenyítést vezetne be a köznevelési intézményekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!