Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes a megoldás mozgalom...

Érdemes a megoldás mozgalom pártra szavazni, lehet mégis bejutnak, Gattyán fél millió szavazatot kilóra meg tud venni?

Figyelt kérdés

Valahogy keresem a harmadik lehetőséget...

Fidesz biztos nem.. unalmas már a lopásuk

Összefogás biztos nem.. Gyurcsány irányítana mindent, nekem akkor volt a legrosszabb

Mi hazánk oltásellenesek szélsőségesek

A kutyapárt összefogás pártja

tényleg csak Gattyán marad...

2021. dec. 18. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

"Összefogás biztos nem.. Gyurcsány irányítana mindent"

Szerintem egy kicsit le vagy maradva, Gyurcsánynak már nincs beleszólása semmibe pártvezetői szintén jobban. Ugyan annyira tud irányítani mint Jakab vagy Karácsony

2021. dec. 18. 12:41
 2/3 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom más, hogy van veled, de belém azt a szart biztosan nem nyomják.

Ez miatt nem érzem magam szélsőségesnek.

Számomra csak olyan párt jöhet szóba aki ellenzi a kötelező oltást, más engem nem érdekel.

2021. dec. 18. 12:43
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Meglátjuk hogy talál-e egy jó marketinges csapatot amelyik ért a politikai üzenetek célbajuttatásához. Egy jó csapat egy csimpánzt is be tud juttatni a magyar parlamentbe.
2021. dec. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!