Mi lesz Orbán Viktor sorsa a választások elvesztése után?
Jelenleg nem tűnik aktuálisnak a kérdés.
Sokkal érdekesebb, hogy vajon széthullik a moslék a választások előtt, vagy csak a bukás után esnek egymás torkának.
"Eleinte Graz, mint 2002-ben"
Szobatársak voltatok, vagy honnan ez a megcáfolhatatlan infó?
Én régi Fidesz-szavazóként nem azt sajnálom, hogy elveszítik a választást, hanem, hogy mivé lettek. Lehetett volna egy jó dolgot is felépíteni, de azt látom, hogy belementek egy olyan spirálba, amiből már nincs visszaút, csak a biztos bukás. Aki ezt nem látja, az vak, vagy álomvilágban él.
#12: Kérdés, hogy hány és milyen jelentőségű embert tudnak felelősségre vonni, bizonyítékokat szerezni. Van abban igazság amit mondasz, én sem gondolom, hogy erőtlenek lennének a bukás után, viszont enélkül el sem lehet kezdeni a rendszer leépítését.
"#7: Azért ne essünk át a ló túloldalára."
Nem estem át a ló túloldalára, igenis elszámoltatás kell és vegyék el a fidesz szavazók állampolgárságát, szégyenítsék meg őket családostul és fogják táborokba munkára őket.
Annyi kiábrándult fidesz szavazó van itt gyk-n, csoda, ha bejutnak a parlamentbe.🤣
Aztán meg nem értik az újabb kétharmadot...
"Nem estem át a ló túloldalára, igenis elszámoltatás kell és vegyék el a fidesz szavazók állampolgárságát, szégyenítsék meg őket családostul és fogják táborokba munkára őket."
Mocskos kommunista házmester vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!