Nézem ezt az Öt című műsort az ATV-n.. ez a csapat tényleg folyamatosan az ellenzéket gyalulja?
Persze, jó dolog, ha mindenki kapja a kritikát, de lassan fel órája azt bizonygatják mindannyian (Konok, Vona, Ceglédi, Hont) hogy az ellenzék összes ötlete és lépése hulyeseg vagy esélytelen. Orbánt eddig még csak dícsérték, a Fidesz egyetlen kritikát nem kapott mindeközben.
Mi szükség itt Fideszpropagandistákra, ha a - valaha volt (?) - “ellenzéki” véleményvezérek elvégzik a piszkos munkát helyettük?
11:
Na akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt így.
#12:
Nekem ez már elég régen feltűnt. De egyébként is megtanultam, hogy ilyen véleményvezérekre kár időt pazarolni.
Reménytelenek vagytok. És ha túl sokan is, készüljetek az újabb vereségre!
Én szóltam..
#14:
Ha vesztünk, vesztünk. Attól ezek a megmondóemberek még semmirevalók maradnak.
#14:
Mellesleg Cseh Katalin leült a múltkor vitatkozni Dúró Dórával az abortuszról. De egyébként is lehet látni, hogy sok ellenzéki teszi a dolgát. Ők legalább csinálnak valamit, nem úgy mint ezek a senkiházi megmondóemberek, akik azért kapják a pénzt, hogy bármiféle tét nélkül törölgessék a lábukat azokban, akik csinálnak valamit.
#17:
Azok tényleg senkiháziak. Elmennek a fingot reszelni minden héten a lóvéért. Török Gábor is elemző, Bayer Zsolti is újságíró, szóval ettől nem kell elájulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!