Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nézem ezt az Öt című műsort...

Nézem ezt az Öt című műsort az ATV-n.. ez a csapat tényleg folyamatosan az ellenzéket gyalulja?

Figyelt kérdés

Persze, jó dolog, ha mindenki kapja a kritikát, de lassan fel órája azt bizonygatják mindannyian (Konok, Vona, Ceglédi, Hont) hogy az ellenzék összes ötlete és lépése hulyeseg vagy esélytelen. Orbánt eddig még csak dícsérték, a Fidesz egyetlen kritikát nem kapott mindeközben.

Mi szükség itt Fideszpropagandistákra, ha a - valaha volt (?) - “ellenzéki” véleményvezérek elvégzik a piszkos munkát helyettük?

2021. dec. 18. 00:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is van elég bajom az ellenzékkel, de azért lássunk józanul. Ezek abban at Öt című műsorban ritka nagy barmok, folyton csak lekezelően gúnyolódnak az ellenzéken. Puzsér is hasonló, régebben egyébként ő is volt a műsorban. Néha az az érzésem, hogy ezek jobban utálják az ellenzéket, mint a Fideszt, csak nem értem, miért. Illetve el tudnám fogadni, csak akkor nem tudom, minek adják elő az ellenzékit. Egyébként meg szerintem kár az ilyen műsorokra pazarolni az időt. Ezek a semmirevaló senkiházi kretének ebből élnek, hogy hetente leülnek, aztán mondanak pár égbekiáltó baromságot, a proli meg szájtátva hallgatja őket, hogy milyen értelmes emberek. Ugyanmár...
2021. dec. 18. 16:38
 12/20 A kérdező kommentje:

11:

Na akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt így.

2021. dec. 18. 16:41
 13/20 anonim ***** válasza:

#12:

Nekem ez már elég régen feltűnt. De egyébként is megtanultam, hogy ilyen véleményvezérekre kár időt pazarolni.

2021. dec. 18. 16:44
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Reménytelenek vagytok. És ha túl sokan is, készüljetek az újabb vereségre!

Én szóltam..

2021. dec. 18. 16:49
 15/20 anonim ***** válasza:
37%

#14:

Ha vesztünk, vesztünk. Attól ezek a megmondóemberek még semmirevalók maradnak.

2021. dec. 18. 16:52
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

#14:

Mellesleg Cseh Katalin leült a múltkor vitatkozni Dúró Dórával az abortuszról. De egyébként is lehet látni, hogy sok ellenzéki teszi a dolgát. Ők legalább csinálnak valamit, nem úgy mint ezek a senkiházi megmondóemberek, akik azért kapják a pénzt, hogy bármiféle tét nélkül törölgessék a lábukat azokban, akik csinálnak valamit.

2021. dec. 18. 16:55
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
A "senkiházi megmondóemberek" elemzők, újságírók. A műsort meg nem kötelező nézni. Bár azzal csak a fejed dugod a homokba.
2021. dec. 18. 17:28
 18/20 anonim ***** válasza:
33%

#17:

Azok tényleg senkiháziak. Elmennek a fingot reszelni minden héten a lóvéért. Török Gábor is elemző, Bayer Zsolti is újságíró, szóval ettől nem kell elájulni.

2021. dec. 18. 17:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem fogod a lényeget. Nekem meg nincs kedvem feneketlen kútba önteni a vizet. Szép estét!
2021. dec. 18. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon irritál mind az Öt. Pont azért kerestem rá most gyakorin az ATV-re, mert kiváncsi voltam, van-e róluk itt vélemény. Épp a szilveszteri műsor idegesített fel. Egyik leggusztustalanabb, ahogy Karácsonyt szidják. Nem azért, mert nem érdemel ő is kritikát, de az egy másik szint, amikor négy arrogáns barom száll bele valójában feltételezések alapján. Mert persze ők nagyon tudják, hogy miért lépett vissza, meg hogy mennyire akar miniszterelnök lenni, jobban tudják, mint ő maga. Fel se merül bennük, hogy esetleg akár önfeláldozás is szerepet játszhatott a visszalépésében. A másik, hogy Márki-Zay "végigverte" az ellenzéket. Bocs, de az első fordulóban harmadik lett, Karácsony visszalépése miatt nyert, mert Gyurcsány ellen szavazott mindenki. Az is meggyőződésem, hogy ha eltelik még egy hónap a második forduló előtt, és a nagyközönség kicsit jobban megismeri MZP-t, sokkal kevesebbet szavaztak volna rá. Szóval igen, az Öt megkeseredett, arrogáns barmok gyülekezete, ál-ellenzéki műsor. Ha objektivitást akarsz, vagy legalábbis kulturált véleményformálást, akkor nézd a Civil a pályánt vagy a Nap hírét.
2022. jan. 1. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!