Egyetértetek a fideszes PestiSrácok internetes oldallal, akik szerint az ellenzéki pártok megadták a "kilővési engedélyt" Márki-Zay Péterre, ezért közölték azt a belső kutatást ahol 14%-al vezet a Fidesz?
Figyelt kérdés
A Pestisrácok szerint Márki-Zay Péter a rontja az ellenzék esélyét, ezért minél gyorsabban meg akarnak szabadulni tőle a pártok.2021. dec. 17. 18:04
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek.
Nem értek egyet.
14 szavazat
1/9 anonim válasza:
A Fidesz adja ki, mit mondjanak, hogy ezzel próbálják elhitelteleníteni a túloldalt. Vili?
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy így lenne, sok ellenzékinek nem szimpatikus Péter, de szerintem jobb nincs nála.
3/9 anonim válasza:
Igen, a Donáth-féle kritika, a Gyurcsány-féle pikírt FB-posztok és most ez a cikk a 444-en egyfajta hullámnak tekinthető, szoktatják a népet a váltáshoz, hogy ne legyen meglepetés, ha bekövetkezik.
4/9 anonim válasza:
Nyilván ez fideszes média, ők nem az Összefogás győzelmére hajtanak.
5/9 anonim válasza:
Én nem olvastam ezt a cikket, de mostanában én is arra gondoltam, hogy megunták MZP ámokfutását az ellenzéki pártok és lehet még választások előtt leakarják majd cserélni arra hivatkozva, hogy vele nem lehet nyerni.
6/9 anonim válasza:
Nincs olyan politikus egyelőre az Összefogásban aki olyan népszerű lehetne mint Zay, akármilyen hülyeségeket is beszél néha.
7/9 anonim válasza:
6
Aki olyan népszerű? Azért egy Dobrev Klára csak ismertebb és népszerűbb, még vidéken is. De mondhatnám például Hiller Istvánt, vagy Jakab Pétert. Feltéve ha csak és kizárólag a népszerűség a szempont.
8/9 anonim válasza:
Az ellenzéki kampánystáb rendelte meg ezt a kutatást.
És ha ezt a 444 mondja akkor -legalábbi szerintetek- bizzos igaz.
9/9 anonim válasza:
Dobrev, Hiller, Jakab ?
Meg lesz a fidesz kétharmad :))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!