Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok fideszes politikus,...

Sok fideszes politikus, publicista stb. miért tiltja le az oldaláról azokat, akik kritizálni merik a kormányt?

Figyelt kérdés

Ma éppen Rákay Pfilip tiltott le, mert beküldtem egy memet, amin minden értelmes ellenzéki nevetne, de nyilván a fideszesek tökéletesek, és biztos vérig sértettem ezzel a kis lelkét.

Tavaly a Magyar Nemzet tiltott le, pedig semmi rosszat nem írtam csak vitába szálltam az egyik látszólag nagyon félreinformált kommentelővel. De amúgy általában is ezt veszem észre az összes fideszes oldalon: a fideszes vénasszonyok elkezdenek helyeselni, egymást is megerősítve ezzel, hogy a kormány mindent szuperül csinál, csak hát a szemét baloldal, globális politika, Gyurcsány, Brüsszel, Soros. Hányingerem van az itthoni médiától.

2021. dec. 17. 09:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ebben mi volt szerinted a hazugság? Csak nézd meg a Magyar Nemzet kommentszekcióját. Én nem láttam ott baloldali kommenteket. Míg a 444en,HVG-n azert talalsz jo parat.
2021. dec. 17. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Normál hangnemben Orbán oldalára írtam több kritikát egy-egy intézkedéssel kapcsolatban. Idővel kaptam rá szakszerű választ, nem tiltottak le.

Egyébként -gondolom- többnyire nem Orbán személyesen kezeli az oldalt.

2021. dec. 17. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

A megmondóemberkék oldalainak 100, a politikusokének 90%-ról tiltanak, ha bármilyen megfogalmazású kommentből nyilvánvaló, hogy te ellenzéki vagy. Nem a komment tartalmát vagy a stílust nézik.

Aki ebben kételkedik, az bizonyára egy kő alatt él és azt hiszi, hogy csupán a csillagok 6-8 éve tartó szerencsés együttállása és az ország sikeressége miatt sosincs egyetlen kritikus komment sehol :D

2021. dec. 17. 11:08
 14/15 anonim ***** válasza:
40%

Gáz, de tényleg így van mindkét oldalon. Értelemszerűen, aki azt az érzetet szeretné kelteni, hogy csak az egyik oldalon vannak elfogult cenzorok, az épp a másik oldal elfogultja. OV és a kormány FB postjai alatt 0/24-ben lehet gyalázni a Fideszt, amúgy szerintem bölcsek, hogy ezt hagyják, mert ez egy remek leeresztő szelep a társadalmon* (beszólhattak a nagy politikusnak, aki persze nyilván az életben nem olvassa el, hogy mit írtak a nevében kirakott dolgok alá). Ezzel szemben az összes, DK-hoz köthető oldal alatt színes virágos profilképes, elmeháborodott farhát-kommandó nyalja körbe Ferit naponta. Ettől még a valóságban egy szűk, kétszázezres nyuggerrétegen kívül senki nem hiszi azt, hogy ez azért van, mert a Fletót bezzeg Orbival ellentétben tényleg ennyire szeretik, cserébe viszont egyfajta bűnös élvezetként lehet járni Vágó István oldalára hányni, meg röhögni, hogy ezek tényleg akkora burokban élnek, hogy szerintük már mindenki DK-s. :)) De simán tilt Hont vagy Ceglédi is, ha kedve tartja, pedig komolyabb emberek, mint Rákay.

*Épp a múltkor néztem egyébként a kormány egyik postját: a minisztériumok és háttérintézményeik munkatársai évek óta tartó hagyománya, hogy nevelőotthonban elő gyerekeknek készítenek és küldenek névre szóló ajándékokat, a gyerekek kívánságai alapján, saját pénzből. Szegény Befogadlak volt kénytelen végigkommentekni a végletekig undorító kormánygyalázó beröfögéseket, amelyeket nagyjából úgy lehet jól összefoglalni, hogy ők még annál is jobban utálják Viktort, mint amennyire a gyerekeket szeretik. :) A kommentekben igazából nem volt más, csak a szokásos, napi Telex/444/HVG cikkek alatti pöcegödör-színvonal. A lényeg, hogy itt nem tiltottak senkit. Mindenki visszakeresheti, és maga is megbizonyosodhat, hogy hajtják ezek a retardáltak a mindennapi kemény munkájukkal a szavazatokat a Fidesznek. :D

2021. dec. 17. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

"...beküldtem egy memet, amin minden értelmes ellenzéki nevetne..."

Érdekes, hogy ezt a mémet nem mutattad itt meg.

Nem attól vicces valami, hogy melyik politika csoporthoz tartozunk. Lehet vicces a kedvelt oldalt kifigurázó poén is.

Ha úgy gondolot, hogy csak ellenzéki tud rajta nevetni, akkor már te is tudod, hogy gyenge volt a poén.

2021. dec. 17. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!