Sok fideszes politikus, publicista stb. miért tiltja le az oldaláról azokat, akik kritizálni merik a kormányt?
Ma éppen Rákay Pfilip tiltott le, mert beküldtem egy memet, amin minden értelmes ellenzéki nevetne, de nyilván a fideszesek tökéletesek, és biztos vérig sértettem ezzel a kis lelkét.
Tavaly a Magyar Nemzet tiltott le, pedig semmi rosszat nem írtam csak vitába szálltam az egyik látszólag nagyon félreinformált kommentelővel. De amúgy általában is ezt veszem észre az összes fideszes oldalon: a fideszes vénasszonyok elkezdenek helyeselni, egymást is megerősítve ezzel, hogy a kormány mindent szuperül csinál, csak hát a szemét baloldal, globális politika, Gyurcsány, Brüsszel, Soros. Hányingerem van az itthoni médiától.
Mi a sértő azon a memen, hogy
1. Rákay P. kritizálja Fegyőrt
2. Rákay P. törli a posztot
3.Rákay P. betelefonál a klubrádióba
4. Visszanyal a fagyi?
Ez csak az elmúlt 2 napban történt aktivitását írta le. :)
Kérdező
Idehazudsz valamit és nekünk meg el kellene hinni, hogy te ott normál hangnemben csak kritizáltad a kormányt.
Tuti hogy nem azért lettél letiltva mert kritizáltad a kormányt, hanem azért AHOGYAN megfogalmaztad ott a hozzászólásodat.
#8 még mindig átlátszóan hazudsz. Ahogy írtam teljesen normális kritikával is kitiltanak. Akár annyiért is hogy mindenféle más szöveg nélkül belinkelt egy portfólió cikket...
Ezt mindenki tudja aki már írt valaha A PÁRT embereihez valami hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!