Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok fideszes politikus,...

Sok fideszes politikus, publicista stb. miért tiltja le az oldaláról azokat, akik kritizálni merik a kormányt?

Figyelt kérdés

Ma éppen Rákay Pfilip tiltott le, mert beküldtem egy memet, amin minden értelmes ellenzéki nevetne, de nyilván a fideszesek tökéletesek, és biztos vérig sértettem ezzel a kis lelkét.

Tavaly a Magyar Nemzet tiltott le, pedig semmi rosszat nem írtam csak vitába szálltam az egyik látszólag nagyon félreinformált kommentelővel. De amúgy általában is ezt veszem észre az összes fideszes oldalon: a fideszes vénasszonyok elkezdenek helyeselni, egymást is megerősítve ezzel, hogy a kormány mindent szuperül csinál, csak hát a szemét baloldal, globális politika, Gyurcsány, Brüsszel, Soros. Hányingerem van az itthoni médiától.

2021. dec. 17. 09:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Szóval saját bevallásod szerint odahánytál egy sértő mémet, és aztán csodálkozol. Oké.
2021. dec. 17. 09:31
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki azt tilt le akit akar.
2021. dec. 17. 09:32
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
Meg ilyenek a komcsik. Ha beraksz egy a kormányt megcáfoló cikket, már azért is tiltás jár. Mindegy hogy mennyire szépen fogalmazod meg, ellenvéleményért tiltás jár. Nem mindenhol, mert van ahol nem jár, az mondjuk látszik is 😆. De többnyire tiltanak.
2021. dec. 17. 09:40
 4/15 A kérdező kommentje:

Mi a sértő azon a memen, hogy

1. Rákay P. kritizálja Fegyőrt

2. Rákay P. törli a posztot

3.Rákay P. betelefonál a klubrádióba

4. Visszanyal a fagyi?

Ez csak az elmúlt 2 napban történt aktivitását írta le. :)

2021. dec. 17. 09:41
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Ellenzéki publicisták is letiltanak mindenkit. HVG-n és 444-en (mikor még volt komment szekció), ott is különösebb indok nélkül tiltottak minden nem ellenzékit. De meg lehet nézni pl. Gyurcsánynak vagy Dobrevnek a face oldalát is, ott is törölnek minden kommentet, ami kicsit is kritikus.
2021. dec. 17. 09:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Azt megertem, ha valaki odabofog valami nagyon primitivet. De ha valaki ertelmesen vitaba szall kormanykritikus gondolatokkal az a rendszer ellensege?
2021. dec. 17. 09:48
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Igen, ha valaki vitába száll Jakab Péter híveivel, akkor az az egyesült kommunista ellenzék ellensége.
2021. dec. 17. 09:50
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező

Idehazudsz valamit és nekünk meg el kellene hinni, hogy te ott normál hangnemben csak kritizáltad a kormányt.

Tuti hogy nem azért lettél letiltva mert kritizáltad a kormányt, hanem azért AHOGYAN megfogalmaztad ott a hozzászólásodat.

2021. dec. 17. 09:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Ja tuti nem. De ha persze a baloldra mondanak nem tul szalonkepes gondolatokat azok a videki alfahimek, az persze maradhat. XD
2021. dec. 17. 10:03
 10/15 anonim ***** válasza:
13%

#8 még mindig átlátszóan hazudsz. Ahogy írtam teljesen normális kritikával is kitiltanak. Akár annyiért is hogy mindenféle más szöveg nélkül belinkelt egy portfólió cikket...

Ezt mindenki tudja aki már írt valaha A PÁRT embereihez valami hozzászólást.

2021. dec. 17. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!