Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz és a fideszközeli...

A fidesz és a fideszközeli megmondóemberek gyűlölködése miatt az ellenzéki összefogásra szavazni megéri?

Figyelt kérdés
Nekem sose volt szimpatikus ez az összefogás főként, hogy Gyurcsány Ferenc még mindig egy erős szereplő, viszont annyi gyűlölködést, hazaárulózást, libsizést nyomatnak, hogy én lefogok rájuk szavazni listán és egyéniben is. Eddig úgy volt, hogy a kutyapártra fogok szavazni, mert szerintem Dobrev, Karácsony vállalhatatlan, de MZP sokkal komolyabban vehető, nem ígérget fűt, fát, elhiszem azt amit mond. Mondjak még valamit? Engem nem érdekel, ha esetleg az életszínvonal csökkeni fog, mert azzal is riogatnak, hogy újra csődközelben leszünk és egekbe lesz a rezsi, utóbbit viszont cáfolja Márki-Zay, mert 20% csökkentés helyett 77%-osat hírdet. Szerintem nem fog visszatérni, a Gyurcsány korszak és a az életszínvonal csökkenés se, optimistán állok ehhez. Mindenkit arra bátorítanék, hogy senki ne féljen a változástól, ezt a gyűlölködő kormányt el kell távolítani, mert tényleg igaz, hogy Gyurcsány idején sok minden tényleg rosszabb volt, de ilyen gyűlölködés, ilyen polgárháborús uszítás nem volt akkoriban.
2021. dec. 17. 08:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
orbán mióta beküzdötte magát a parlamentbe egyfolytában a gyűlölködésből él a gyűlölet szításával szerezte meg a sok hiszékeny bizalmát és azóta is egyfolytában mindig talál újabb és újabb gyűlölni valót ezzel tartja a markában azokat akik rá szavaznak és az országot így tudja lopni az adófizetők pénzét, ráadásul az EU pénzét is lopja, ezt már az EU is érzékeli és elindította a szankciókat orbán ellen, ez odavezetett hogy már orbán megszorításokba kezdett, sajnos ez lesz még rosszabb is ha orbán tovább lopja az EU pénzét.
2021. dec. 17. 09:25
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Hát nekem jobbikos összefogásos kollégám van ő gyűlölködik azt tudom.
2021. dec. 17. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:
43%

Még jó hogy az ellenzék nem gyűlölködik, csak párszor kaptam halálos fenyegetést politikai vitákban de semmi gond :D

Gyűlölködik mindkét oldal, és nem ez alapján kéne szavazni hanem megnézni a programokat, gazdasági politikát, összevetni a régi és mostani kormányzásokat.

2021. dec. 17. 09:26
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

Ja! ezért kell leváltani orbánt hogy netudjon tovább lopni és ne okozzon mégtöbb kárt Magyaroszágnak.

Hajrá ellenzék! Hajrá Márky-zay!

2021. dec. 17. 09:27
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
"ilyen gyűlölködés, ilyen polgárháborús uszítás nem volt akkoriban." Igen, mert akkor nem volt se Jakab, se Dobrev, se MZP.
2021. dec. 17. 09:36
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

#15 Viszont volt akkor is "23 millió román"-ozó gyurcsány meg 2001. december 1-én Erdély elcsatolásának "ünnepségén" a románokkal koccintó Medgyessy, Lop-Stop-ozó szdsz-es politikusok, meg faisztázás reggel, éjjel meg este.

Valahogy mindig azok tolják ezerrel és nagyon hangosan, hogy a fideszesek gyűlölködnek, akik állandóan hangosan gyűlölködnek.

2021. dec. 17. 09:42
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 Az már a múlté, nem a múltban kell élni. A múlt már elmúlt. Most nem 2001 van, hanem 2021. Előre kell tekinteni, nem hátra!
2021. dec. 17. 10:10
 18/18 anonim ***** válasza:
40%
Tipikus átlátszó troll kérdés, és még nem is csinálod jól.
2021. dec. 17. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!