Ellenzékiek, most mi lesz a duma? A 444.hu is mocskos fideszes?
Azon, hogy a pártok a kampányukban mit szúrtak el, nem nekem kell elgondolkozni, hanem a pártoknak. Én továbbra is támogatom őket, nem azért akartam rájuk szavazni eddig sem, mert volt egy fogadalmam, miszerint csak arra szavazok, akit egy közvéleménykutatás 40,7%-nál többre mér. Ráadásul a 444 nem közöl semmi konkrétumot, egy meg nem nevezett cég nem nyilvános közvéleménykutatás egyetlen részeredményére hivatkoznak, az RTL pedig még ennél is kevesebbről számolt be.
A pártok feladata eldönteni, hogy jó ötlet volt-e ez az előválasztás utáni csend, és nekik kell átgondolni, hogy mit kell tenni azért, hogy ez a hátrány visszahozható legyen. Nekik kell egy olyan kampányt elkészíteni, amivel be tudják érni a fideszt. Nekem, mint szavazónak ezzel sok dolgom már nincs, csak csendben figyelek, és majd áprilisban leszavazok.
Azért essen szó magáról a cikkről is:
"A teljes lakosságra nézve 46%-os a Fidesz-KDNP, és csak 32%-os az ellenzéki összefogás listájának a támogatottsága,a Mi Hazánk 5%-ot, a Kétfarkú Kutya Párt 4%-ot kapna, míg további 12% nem szavazna vagy nem árulja el, hogy kit támogatna."
Igazságot írták le, nem soká itt a választás és az összefogásnak nem hogy programja de ami nagyobb baj még irányelve sincs. Mert program nélkül is lehet nyerni a fidesz is ezt csinálja van egy irányelve ami mentén kormányoz ez valakinek tetszik valakinek nem de mindenkinek világos mit is csinálnak és ki a vezetőjük stb.
Az ellenzéknél még a vezetőt sem ismerjük. Ugye Márky lett megválasztva de ő is mit csinál, neki megy a párttársának, megfenyegeti a családjával a másik képviselőt stb. De Brüsszelbe elmegy tárgyalni csak nem tudom miről ha itthon sem egyeztek még meg az égvilágon semmiben.
Kamu statisztika, ez teljesen nyilvánvaló, már csak abból is látszik, hogy nincs megjelölve semmiféle forrás, és eddig minden közvéleménykutatás az ellenzéket hozta ki győztesen, erre a Fidesz ennyi + szavazatot szerez miközben amit lehet elrontottak?
Még 2010-ben se nyertek ennyivel, pedig akkor aztán bőven népszerűek voltak.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!