Eddig az volt a duma március végén tetőzik a járvány? alig pár nappal később már: „ április második fele után várható fordulat a járványban“?
Mindig kijjebb kijjebb kijjebb..... a napnál világosabb hogy nyár lesz a kamujárvány vége amikor is aludni megy a vírus, Lölőke szállodái megtelnek több Balaton kevesebb Adria (néha egy-egy kormánygép Dubajba a nemzet csókosával na és...) és az ősszel lehet újra indítani a kamu szarokat.
Ez lesz?
Beoltattad mar magad? Megkaptad az igazolvanyod?
Mert ha nem, akkor mit dumalsz itt? Majd ha te is es a haverjaid is be lesznek oltva, majd akkor lesz nyitas. Kapisi? :)
1
Mi az te már megkaptad a szurit virusrettegokem? :)
Amúgy addig fogják tolni ezt az egészet amíg nem lesz két és fél millió vagy 3 millió beoltott.Ugyhogy uzsgyi neki oltasrettegok,menjetek oltakozni mert nyáron is ez lesz,nem tudtok majd nyaralni meg edzőterembe járni :D
"virusrettegokem?"
Furcsa megfogalmazas ... en inkabb elet szeretetnek hivom :) Egyaltalan nem rettegek a virustol, hiszen mindent megtettem idaig is, hogy elkeruljon es igen, mar reges regen tul vagyok az oltasokon ... de egyaltalan nem a virustol felek, sokkal inkabb meg nem szeretnek a halallal reggelizni.
3
A semmi az egy ismeretlen korsag? :D
3 dolog biztos ebben az életben:
A halál, az adók és hogy még két hét múlva tetőzik a járvány.
Ez igaz minden egyes időpontban amikor nézed. :)
4
Én is szeretem az életet de ha a szervezetem nem bánik el egy jelentéktelen vírussal akkor így jártam. De egy nem létező virus ellen meg főleg nem érdemes berezelni úgyhogy feleslegesen oltottak be magad.Ezzel több kárt okoztak magadnak mint hasznot.Minel jobban ragaszkodik valaki az élethez annál hamarabb hal meg
Meg lett mondva,hogy egy járvány kellős közepén,vagy a felfutó élén NEM Ajánlatos Oltani !
Jó lesz ha egyáltalán májusba nyithatunk !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!