Gondolta volna Szájer,hogy amikor pénteken bement abba a lakásba az élete mekkora fordulatot fog venni?
Gyakorlatilag tönkre tette mindazt amit 30 év alatt elért,és a pártja hajóját pedig meglékelte.A Fidesz "Titanic"-ja, a titánokkal el fog tűnni
a történelem tengerébe.
Szerintem idővel rájön, hogy a legjobb dolog történt vele az életben.
Egyrészt gempája valószínűleg van szarásig, nem kell megjátszania a hetero-t, nem kell asszisztálnia a Fidesz ámokfutásához az EP-ben.
Nem lett attól más ember, hogy pénteken bement oda. Sőt megbotránkoztató lehet, de attól, hogy a férfiakat is szereti simán lehet keresztény.
Abszolút nem vagyok Fideszes, de az vesse rá az első követ, aki még soha nem tett semmi erkölcstelenséget.
Volt már itt minden kókós prostis hajóbuli, kis grófó koncertre helikopterezés, tekkel kimentett pedofil nagykövet, most ekis gang-bang-es ep képviselő.
Igazából nem tudom mivel tudna még erre rálicitálni a fidesz...
1/Beméssz egy lakásba,ahol mezítelenre kell vetközni...kérem, akkor kijövök.
Azért erre lett volna ideje,nem azonnal jött a rendőrség!
"A legjobb,ami történhetett vele"-egy kivétellel,-anyagilag nagyot vesztett!
Az erkölcsöt nem írom,mert ha az lenne neki,nem vetkőzött volna le!!
"Sőt megbotránkoztató lehet, de attól, hogy a férfiakat is szereti simán lehet keresztény."
Nem az a megbotránkoztató, hogy a férfiakat szereti és nem, a szexparti sehogy sem fér bele a keresztény elvekbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!