Sulek Péter kérdése:
Szerintetek ha 2022-ben bukik az összefogás (ez csak feltételezés),akkor mit fognak kitalálni 2026-ra ?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat,ha most nem sikerül kíváncsi lennék vajon mivel sikerülhet leváltani a FIdeszt.2021. dec. 16. 18:32
11/15 anonim válasza:
Amig gyurcsány politizál addig orbán viktornak fogják hívni a miniszterelnököt. Hosszú életet és jó egészséget kívánnak gyurcsány ferencnek a fidesz szavazók.
12/15 anonim válasza:
Nem tudom a sok lepontozó b.rka mit lát MZP-ben. Én is ellenzéki vagyok, de MZP-nek egx értelmes politikushoz méltó megnyilvánulása nem volt eddig, minden egyes mondata totál támadható, és önmaga számára sem előnyös.
13/15 anonim válasza:
Vélhetően másként látják mint te.
Nem pontozlak le, de én is másként látom.
14/15 anonim válasza:
#13 akkor rosszul látod, mert a fideszesek, akik közül meg akarna nyerni egy kisebb részt, mivel csak így nyerhet választást, azokat totál eltolja magától, mert ők azt hiszik el, amit a fideszesek kommunikációja által látnak MZB-ből. Ráadásul nemcsak fideszes szavazók közül nem tud megnyerni még kiábrándultakat sem ezzel a kommunikációval, hanem ellenzékiek közül is sokan már csalódtak október óta benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!