Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ha 2022-ben bukik...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek ha 2022-ben bukik az összefogás (ez csak feltételezés),akkor mit fognak kitalálni 2026-ra ?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat,ha most nem sikerül kíváncsi lennék vajon mivel sikerülhet leváltani a FIdeszt.

2021. dec. 16. 18:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%
Akkor már külön indulnának, de magasan nyerni fognak az RTL elintézi.
2021. dec. 16. 18:34
 2/15 anonim ***** válasza:
51%

Rájönnek, hogy Gyurcsány Ferenc nem is volt rossz politikus.

Bár az ellenzéknek még ennyi esze sincs 😂

2021. dec. 16. 18:35
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanazt amit az elmúlt években, pezsgőt bontanak, hogy vehetik fel a milliós fizetéseket semmi felelősség nélkül, nem kell kormányozni, az önkormányzatokból meg a mutyikból csurran-cseppen még pár millió, kvázi nagyon jól elélnek egy olyan munkával ahol nincs felelősségük még is többszörösét keresik egy normális, komoly, felelősségteljes munkát végző magyar embernek.
2021. dec. 16. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
Akkor Dobrevet nyeretik és úgy indulnak, hogy minden jobb, utolsó esély !! Húzzunk bele😂
2021. dec. 16. 18:39
 5/15 anonim ***** válasza:
13%
Hát ahogy MZP leamortizálja saját magát minden egyes hozzászólásával, nem tudom ki mit intéz, de egyelőre MZP intézi az újabb sima Fidesz győzelmet. Én csodálkozok rajta, hogy a többi pártvezető miért nem próbálta még meg eddig elkussoltatni, de legalább is beszélni vele értelmesen, hogy ne járassa már le magát mindenféle szerencsétlen, kétértelmű mondatokkal. Vagy lehet próbálták, csak hiába...
2021. dec. 16. 18:44
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
5, MPZ úgy elintézi őket, mint dobrevet a vitán🤣
2021. dec. 16. 18:52
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
Visszavonul MZP és Gyurcsány is. Előhúznak egy új embert a kalapból.
2021. dec. 16. 19:01
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Hát azt nem tudom ők mit fognak kitalálni, de én azt hogy sose költözök vissza Magyarországra ha még mindig ennyi birka van hogy mégegyszer megválasztják ezt a tolvaj bandát :)
2021. dec. 16. 19:05
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem akkor sem kell 2026-ig várni. Orbán 2024-re csődbe viszi az országot és lelép a kasszával.

Vagy elzabrálja az emberek megtakarításait.

2021. dec. 16. 19:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem MZP nekiállna ténylegesen egy pártalapításnak és megkezdené a párt országos kiépítését, reménykedve abban, hogy pár év alatt esetleg kormányváltó erő lehet.
2021. dec. 16. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!