Hívott már fel a Médián politikai közvélemény kutatás miatt?
Figyelt kérdés
Olvastam ma, hogy ennyi % támogatná XY politikust a megkerdezettek közül.
Elgondolkodtam. Engem még sosem hívtak fel es kerdeztek meg.
Gyorsan saját közvélemény kutatást tartottam a munkahelyemen. Kb 12 fő, es par ismerősömtől, megkerdeztem(6 fő). Egyiket sem kérdezték sosem.
Téged?
2021. dec. 16. 16:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
1/9 anonim válasza:
Engem idén két közvéleménykutató is hívott, egyik a Medián volt.
3/9 anonim válasza:
Még soha semmilyen kutató nem hívott.
De, nem is adom meg az adataimat akárhol.
4/9 anonim válasza:
Telefonom sincs ebben a hatalamas dübörgő jólétben, amit itt van.
5/9 anonim válasza:
Meghallom, hogy honnan keresnek, már el is köszöntem:)
6/9 anonim válasza:
Engem már kerestek de olyankerületek politikusairól kérdeztek volna ahol nem szavazok
7/9 anonim válasza:
Általában 1000 főt kérdeznek meg a teljes magyar lakosságból, elég kicsi az esélye hogy pont téged hívjanak, arra meg végképp kicsi, hogy többször is.
9/9 anonim válasza:
Nem hívott még semmilyen kutató. Csak szíjgyártó "kakadu" pubi hívott felvételről, tavaly tavasszal, hogy megvédtek minket a vírustól 🤣 tényleg tökre megvédtek 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!