Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz itt polgárháború, ha...

Lesz itt polgárháború, ha Márki-Zay elszámoltat?

Figyelt kérdés
Pár autó kigyullad, ilyesmi... én ha Viktor lennék, nem adnám harc nélkül a vagyonomat főleg úgy, hogy utána életem végéig megszégyenülten üljek, és olyanná tegyenek a szomszédaim, mint akikre törvényt hoztam. Inkább arra fordítanám, hogy megdöntsem a - számomra - elnyomó hatalmat.

2021. dec. 16. 15:23
A kérdező szavazást indított:
Minden esély megvan egy polgárháborúra.
Minden esély megvan egy polgárháborúra, de '22-ben nem fognak nyerni.
Nem lesz balhé, akkor sem, ha nyernek. Márki-Zay felelős politikus, meg fogja gondolni magát.
Nem lesz balhé, akkor sem, ha nyernek. Orbán és körei felelősen gondolkodó emberek, szépen ülni fognak életük végéig.
18 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem fog elszámoltatni senkit, mint ahogy a másik oldal sem.
2021. dec. 16. 15:43
 2/22 A kérdező kommentje:
Én belőle simán kinézem. Senki másból, se Karácsonyból, se Fegyőr Nemtudom Bandiból, de Márki-Zayból nagyon is.
2021. dec. 16. 15:45
 3/22 Demion ***** válasza:
72%
Senki nem fog utcára vonulni amiatt, hogy politikusbűnözőktől visszaveszik a közpénzt, amit elloptak. Ennyire még egy átlag fidesz szavazó sem elvakult.
2021. dec. 16. 15:48
 4/22 anonim ***** válasza:
31%
Mit is mondott a mélyen demokratikus lelkű, momentumos bendegúz? Lámpavasra lógatás?
 5/22 anonim ***** válasza:
33%
Kisvárosi polgármesterként erre nemigen nyílik módja.
 6/22 anonim ***** válasza:
21%

Márky-Zay egy újabb romániából szalajtott Sorosista Szoci bérenc, semmi több...

Ránézel a fejére ordít róla a Románság!

2021. dec. 16. 15:53
 7/22 anonim ***** válasza:
29%

"Én belőle simán kinézem. Senki másból, se Karácsonyból, se Fegyőr Nemtudom Bandiból, de Márki-Zayból nagyon is."

--akkor miért nem kezdi el most? Miért csak a választás után, ahogy megkapta a szavazatokat? A 444 többet tesz lesz az asztalra, mint ő. Jöhetnének a tényfeltáró riportok.

2021. dec. 16. 15:58
 8/22 anonim ***** válasza:
35%

:D

7 gyerekkel szerinted nem eladná még az anyját is?

Ez a csávó csak "sikeres" amióta él, az önéletrajza is több mint gyanús,a felét se hiszem el, plusz még kettősállampolgár is.

Tökéletes "bérenc"...

2021. dec. 16. 16:00
 9/22 anonim ***** válasza:
67%
Szokás szerint, majd a fityeszes bér-focihuligánok felgyújtják Budapestet.
2021. dec. 16. 16:01
 10/22 anonim ***** válasza:
71%

"Szokás szerint, majd a fityeszes bér-focihuligánok felgyújtják Budapestet."

Ja akiket mind Brassó környékéről hoznak fel a vonatok ingyen, meg visznek is vissza...

"Határon túli Magyarok"

2021. dec. 16. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!