A libsik azt gondolják hogy pl. egy dk vagy egy márki zay lenne a kormány jobb lenne?
Figyelt kérdés
nem vagyok Fidis de 101%-osan jobb mint akármelyik baloldali párt. de akit még eltudnék képzelni az a Mi Hazánk.(programjuk van stb.) (saját vélemény)2021. dec. 16. 01:52
11/16 anonim válasza:
Még nincs is kidolgozott program. Azt jövő év elejére ígérték. Vagy te már olvastad is? Forrást kérek!
12/16 anonim válasza:
11
Mivel bekövettem az ellenzéki moslék húzóembereit évekkel ezelőtt, ezért tájékozott vagyok arról, hogy miket ígérgetnek:
-Több Európa, Több Nyugat, Humánus migráció, Elvett jogok visszaállítása (???), Félelem megszüntetése, stb.
Ez nem program csókolom?
14/16 anonim válasza:
xdd mi hazánk.. Nem elég hogy a két farkú kutya pártnak nagyobb a tábora, a mi hazánk olyan Fidesz oldalon áll attól hogy Toroczkai a képernyőn utálja Orbánt.
15/16 anonim válasza:
Ellenzéknek is van programja úgyhogy ezzel ne gyere hogy mi hazánk mert pl nekik van programja. Ha valaki nem akar Fideszt az egyetlen lehetősége hogy az ellenzékre szavaz, más nincs. Ebben az országban sose nyerhet a mi hazánk amíg több cigány lesz mint náci
16/16 anonim válasza:
15
Elég szánalmas, hogy a fideszen kívüli egyetlen lehetőség, Európa legbutább és legigénytelenebb "magyar" ellenzéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!