Miért gondolja azt az ellenzék, hogy a lehallgatásos "botrány" ennyire érdekli az embereket?
Ők mindenről elhiszik azt, hogy na, emiatt fog megbukni a Zorbán:
- netadó: nem bukott meg
- rabszolgatörvény: nem bukott meg
- koronavírus kezelése: nem bukott meg
- halottak száma: nem bukott meg
- Borkai segge: nem bukott meg
- Szájjer József és a másik, már nem tudom mi a neve annak a pedómacinak: nem bukott meg
- Most meg ez
Most komolyan, melyik párt írt ki előrehozott választást egy hatalmas bukás miatt? Orbán a választásokig biztos marad, hogy utána mi lesz, az a jövő kérdése.
Szerintem se érdekel senkit, hogy még egy illegális ügybe keveredett a kormány. Magyarországon az idióták szerint az a jogállam, hogy "mi" mindent megtehetünk "veletek".
Mondjuk ez csak azt bizonyítja, hogy mennyire gerinces emberek vannak kormányon.
Azok a botrányok külön-külön is elégnek kellett volna lennie, hogy lemondjanak.
#5: Ez így van, de ha azt gondolod, hogy az ellenzék bármelyik pártja nem élne vissza, ha hatalomra kerülnek, akkor tévedsz. A politikai pártokat egyetlen dolog érdekli: hogy minél közelebb kerüljenek a húsosfazékhoz.
Rendszerváltást akartunk, de a kommunisták még mindig ott ülnek a pártokban és a parlamentben, a kommunista bűnök feltárását akartuk, de még mindig titkosítottak az ügynökakták. Egyszer-egyszer kiderül egy két kisebb besúgó, de a legrosszabbakról soha nem tudunk semmit.
Ha rajtam múlna, akkor megfognám a jelenlegi teljes politikai garnitúrát Fideszestől, ellenzékestől, mindenkit, akinek köze van a jelenlegi politikához, és eltiltanám őket a politizálástól örökre. Ezek után keresnék olyanokat, akiknek soha nem volt közük a politikához (sem nekik, sem a szüleiknek), és rájuk bíznám az ország vezetését.
5/
Obama emiatt mondott le ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!