Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor hogy lehet...

Orbán Viktor hogy lehet ekkora politikai zseni hogy egy ekkora, masszív szavazótábort ennyire egyben tud tartani?

Figyelt kérdés
FÜggetlenül attól hogy ki mit gondol róla, ez elképesztő politikai teljesítmény.
2021. dec. 15. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezt mar vagy 10 kerdesnel leirtam. Ennyi birka alpati nep a magyar. Maguktol nem tudnak meglenni, kell egy führer aki vezeti oket, mint a pasztor a birkakat.
2021. dec. 18. 01:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#11. "Ezt mar vagy 10 kerdesnel leirtam."

Sajnos nem úgy működik, hogy ha sokszor leírod, akkor igazzá válik. :((

2021. dec. 18. 01:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

nyilván a sikerrecept sok hozzávalós

néhány ezek közül:

- családtámogatások

- viszonylagos jólét (kb mint a Kádár-rendszerben)

- függőségi viszonyok kialakítása

- ellenségkép, amellyel sikeresen harcol

- kiismerte a magyar néplelket, kvázi piacszegmentál, tudja hová milyen üzeneteket kell eljuttatni a cél elérése érdekében

- leszámol a párton belüli viszályokkal, felderíti a fenyegetéseket és kiiktatja

- rendőrség és tek fejlesztése, hatékony titkosszolgálat

továbbá megteremtette az életszínvonal emelkedés gazdasági alapjait:

+ keleti nyitás

+ eu-s pénzek megkapása

+ rengeteg beruházás

nem vagyok se fideszes, se ellenzéki, objektíven szerintem ezek a legfontosabb tényezők, és a tervének kivitelezésében én géniusznak találom. az, hogy mi jó Magyarországnak és a magyar népnek már más kérdés.

2021. dec. 18. 02:23
 14/15 anonim ***** válasza:

jaj a legfontosabbat kihagytam: médiafölény*

*semmiképpen sem mondanám, hogy diktatórikus a rendszer, hiszen fejből több ellenzéki portált tudok megnevezni, mint kormányközelit, ugyanakkor Mari néni postaládájában reggel biztos, hogy kormánysajtó lesz és az üzenetek konkrétan a tudatalattit célozzák, senki nem gondolatébresztő cikkeket készít ezekbe a lapokba, és az m1 híradóba sem.

és most egyébként ezt is lehet érezni az összefogáson, hogy a fidesz programjánál nem tudnak jobbat mondani, nincs mit hozzáadni egész egyszerűen, max egy áfa csökkentést, de azt a költségvetés nem bírná. emiatt az előválasztás óta elégnagy a csend, a korrupción, a főügyész személyén és hűbérrendszeren kívül mást nem tudnak kommunikálni, még azzal se nyernek zavazót, ha zöld programot hirdetnek, tekintve, hogy már a fidesz is behúzta magának ezt a témát.

a korrupció meg azért nem ijesztő senki számára, mert a legtöbb ember korrupt, én is korrupt vagyok, te is az vagy, sőt még Svájcban is van, aki korrupt.

2021. dec. 18. 02:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyat mód ráérzett a vidéki ember gondolkodásmódjára,félelmeire és az ellenfelei megosztására,hiába álltak össze egy tömbbé.
2022. ápr. 10. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!