A melegek miért nem tesznek azért, hogy normális dolgok jussanak velük kapcsolatban eszembe?
Akarnak e nemet változtatni vagy se. Megrontják e a gyerkeinket vagy se. Pervezek e mind vagy se.
20 éve is ez volt velük kapcsolatban a dilemma most pedig még inkább. Azt ne mondják nekem hogy a fidesz hozta ezt be, mert mikor még liberálisok voltak már akkor is ez volt az élmény egyegy prájdon: vitték a rózsaszín bibiliát, krisztus gyalázás, prolihergelés. Beölföldön, külföldön. Állandóan ez volt. A különbség annyi hogy ma már nem szabad őket dobálni.
Nem az kéne legyen a cél, hogy ugyanolyannak lássam őket mint én vagyok?? Minusz homoszexualitás?
Látom megint itt van a fideszes propaganda, kritika nélkül átmásolva. Kérdező, az alapfogalmakról sincs lövésed. Aki meleg az nem fog nemet váltani, azt úgyhívják hogy transznemű.
Gyermekmegrontás esetén a saját nevelt lányát molesztáló alpolgit kéne kérdezned. :D
20 éve is egy emberre mutogattatok, aki a bibliával pózolt, a többi akkor is és most is normális polgár volt, szemben a kopasz, tetovált prolikkal, akik hőbörögtek akkor is, meg most is.
A melegeknek igazából nem kellene bizonygatnia semmit, ugynolyan emberek, mint bárki más, vannak köztük ilyenek is, és olyanok is. Inkább az a gáz, hogy a Fidesz hergeli ellenük a prolikat.
Nem tudom mégis mi a jó édes faszt vársz tőlem, és a többi melegtől, drága, értelmes és kedves kérdező?
Homoszexuális vagyok, 26 éves. Három éve diplomáztam, öt éve becsületesen dolgozok és eltartom magam. Két éve élek együtt a párommal. Az utcán alap dolog hogy megfogjuk egymás kezét, mert ugyan annyi jogom van hozzá, mint a heteroszexuálisoknak. De, nem mászok a szájába nyilvános helyen (ezzel szemben sokszor a 3-as metrón a kis tizenéves gyerekek majdnem hogy közösülve ecsetelik mások előtt a "párkapcsolatukat"). Nem hordok se szivárványszínű ruhákat, se magassarkút, nincs festve a hajam, nem sminkelem magam, nincs műbrokim, nincs vibrátorom mert nem érzem magam nőnek és kész. A pride-on eddig egyszer voltam (nem félmeztelenül, nem keféltem senkivel az utcán, még csak csókot se váltottam senkivel). Nem gyűlölök senkit, nem uszítom a népet, nem fosztok meg senkit a jogaitól, nem nézek le senkit, nem mosom össze a melegeket a pedofilokkal, és főleg nem fordult még meg egyszer sem a fejemben, hogy egy kiskorú felé nyitottam volna!
Egyszerűen felháborít a kérdésed, és mélységesen elszomorít, hogy ilyen alulművelt és visszamaradott emberek, mint Te, ugyan olyan szavazó joggal rendelkeznek mint Én, és egy ország sorsáról döntötök négy évente!
Aki nemet akar váltani, azt nem homoszexualitásnak hívják, hanem transszexualitásnak. Az illető nemi identitása és a biológiai neme nincs összhangban.
Aki kiskorú gyerekek iránt érez szexuális / nemi vonzalmat, azt pedofíliának hívják, nem homoszexualitásnak.
Akinek a gondolatai folyamatosan szexuális tevékenységek körül zajlanak, szintén nem homoszexualitásnak hívják, hanem nimfomániának.
Ezek a dolgok nem csak a homoszexuálisoknál fordulnak elő, csak halkan megsúgom, hanem a heteroszexuálisoknál is, sőt! Elárulom neked, vannak olyan országok, ahol legális a kiskorúak áruba bocsátása. Azt nem ítéljük el, attól nem fordul fel a gyomrod? Csak a melegek?
Gondolkozz, mielőtt kérdezel. Van ennek az országnak nagyobb baja, mint a meleg magyarok, hidd el! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!