MZP-ék már segélyt sem adnának?
Se minimálbér. Se rezsicsökkentés. Migránsok azok persze jöhetnek, nekik vannak jogaik! Ez a szép új világ?....
"Nem hiszek a segélyezésben, sőt még az esélyegyenlőségben sem"
"Radikális is vagyok, mert nem hiszek a segélyezésben, sőt még az esélyegyenlőségben sem. Biztos, hogy szépen hangzik ez az egyenlősdi, de értsük már meg, hogy olyan sosem lesz, hogy mindenki egyenlő " [link]
Kedves MZP fanok: nektek az teljesen egyirányba menő kommunikáció, hogy segély nuku, de az álláskeresési járadékot megnövelnék 3 hónapról 9 hónapra?
Amúgy az megvan, hogy Orbán sem segély párti, ugye? A munkaalapú társadalomban hisz, nincsen ingyen pénz osztás. Akkor az MZP ennél az ajánlatnál mennyivel is mond többet?
Ill. feltalálta a passzát szelet a házak hőszigetelésével is... mintha a mostani otthonfelújítási támogatás nem ugyanerre a problémára lenne válasz.
Nem baj, mindenki azt lát, amit akar. Azt nem lát, amit nem akar.
Egyiptológus borsodban.
:)))))))))
Asztalos, Budapestet kivéve sehol nem tud elhelyezkedni, álláshirdetésekkel hiába jössz mindre rákérdeztem már a fele vagy külföldi meló, vagy már rég betöltötték és csak a hirdetés van fenn.
Illetve Békés megyében az ács szakma is ilyen kezd lenni, a cégek már ilyen kisméretű szórólapokat dobálnak be annyira nincs meló.
A szoba festők is hasonló cipőben vannak, legalábbis akikkel beszéltem azt mondták.
A kárpitos szakmával meg eleve közel lehetetlen volt régebben is elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!