Sok Fideszes miért szociálisan érzéketlen? Aki segélyt kap ingyenelélo, a szegeny csöves miért kell így beszélni?
Nyugaton a segély megsegítés egy átmeneti bajban itt ingyenélő.
Nyugaton aki szegény jobban segítik itt sok ember lenézi es beszól miért nem tanultal.
Hova vezet ez?
NEM MINDEN FIDESZES ILYEN!!!
4es.
Oket? A vilagon mindenhol aki dolgozik ekveszteti a munkajat vagy csuszhat le a mekyszegenysegig.
Ilyenkor barhol segit az allam.
C típusú aki leszül 8 gyereket és direkt fogyatékossá is tesz párat, hogy élősködjön az államon az nem sajnálatra méltó, sőt jobb helyeken elvinnék és elintéznék.
Ezeknek nem fizet a Fidesz, hanem a dolgozókat és a dolgozó családosokat extrán támogatja. Ez jól is van így.
Magyarországon 3 barom van: 1: aki kitalálta a közmunkát ennyi pénzért, 2: aki ennyi pénzért elrendeli, és ezért érdemi munkát vár el, 3: aki ennyi pénzért elmegy "közmunkázni"!
A közmunka az igazi munka devalválása!
Akkor hadd cáfoljak meg, első kézből néhány téves infót amit itt elhintettek.
Először a 7-es válaszolóra reagálva, mert talán az volt eddig a legnagyobb kamu, pont hogy a Fidesz extrán támogatja a cigányokat minden gyerek után, sok cigány a 8-10 gyerekével többet keres mint egy diplomás házaspár, pusztán segélyből. Akinek nem jár a segély az a magyar ember.
Aztán a másik tévedés, hogy aki önhibáján kívül nem tud dolgozni, azt támogatják. Rohadtul nem. Én halmozottan beteg vagyok, súlyos pánikbetegség, szorongás a lehető legkeményebb tünetekkel ( extrém erős szédülés, rosszullétes rohamok, sokszor mentőre van szükség, és nem tudni ezek mikor jönnek milyen erővel), emellett ideggyengeségem is van, meg sok egyéb: semmilyen segélyre nem vagyok jogosult, mert nincs X ledolgozott évem (amúgy akinek van az se kap állandó jelleggel, csak pár hónapig valami aprót). Dolgozni tudnék, otthonról, otthoni melót vállalnék - csak az meg nincs. Anyámékon vagyok kénytelen élősködni 25 évesen, mert a betegségem miatt nem tudok hagyományos értelemben dolgozni, támogatást meg nem kapok semmit az államtól. Pedig én nem kocsmatöltelék vagyok aki a markát tartja és vár a csodára - orvosi papírom van a betegségről, és ennek ellenére otthoni melót csinálnék, de nem: se meló, se segély.
Végezetül a 8-asnak: mint írtam, az álláskeresési járadék se jár olyan embernek aki nem dolgozott le elég időt (én 3 hetet dolgoztam eddig életemben, előtte egyetemre jártam, azóta meg betegség miatt munkaképtelen vagyok), a betegeknek meg nem lesz jó a közmunka, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!