Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok Fideszes miért szociálisan...

Sok Fideszes miért szociálisan érzéketlen? Aki segélyt kap ingyenelélo, a szegeny csöves miért kell így beszélni?

Figyelt kérdés

Nyugaton a segély megsegítés egy átmeneti bajban itt ingyenélő.

Nyugaton aki szegény jobban segítik itt sok ember lenézi es beszól miért nem tanultal.

Hova vezet ez?

NEM MINDEN FIDESZES ILYEN!!!

2021. szept. 24. 21:13
1 2
 11/14 árokpart ***** válasza:
A legkisebb gondunk lesz ez szerintem mindannyiunknak. Nézzétek meg Suttogó Jantyik János videóját a Facebook-on. Egy kis valóság.
2021. szept. 24. 21:45
 12/14 A kérdező kommentje:

10es. En felig meddig fekvo beteg vagyok es nincs segitsegem. 22800 ft kapok ez az egy segitsegem amiert halat adok. Nem lusta vagyok csak beteg.

Neked jobbulast.

2021. szept. 24. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan Viktátor beszél, úgy kell beszélnie a népnek is. Innen ered ez. És, ha néha vissza kell táncolni, mert túl lett valami tolva, az csak 1 hétig tart, utána minden folytatódik tovább.
2021. szept. 24. 22:22
 14/14 anonim ***** válasza:

12

Te leírtad a sztoridat, ebből kiderült, hogy nem vagy ingyenélő. Ingyenélő az, aki munkaképes fizikai állapotban van és felveszi a segélyt. Ez innentől szerintem nem érzéketlenség, hanem az igazság. És teljesen legitim az a vita, miszerint az államnak feladata-e az ilyen emberek feltétel nélküli segélyezése "neki ez jár" alapon avagy sem. Nem a betegeket, rokkantakat, megváltozott munkaképességűeket szokták minősítgetni általában emiatt.

2021. szept. 25. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!