Sok Fideszes miért szociálisan érzéketlen? Aki segélyt kap ingyenelélo, a szegeny csöves miért kell így beszélni?
Nyugaton a segély megsegítés egy átmeneti bajban itt ingyenélő.
Nyugaton aki szegény jobban segítik itt sok ember lenézi es beszól miért nem tanultal.
Hova vezet ez?
NEM MINDEN FIDESZES ILYEN!!!
10es. En felig meddig fekvo beteg vagyok es nincs segitsegem. 22800 ft kapok ez az egy segitsegem amiert halat adok. Nem lusta vagyok csak beteg.
Neked jobbulast.
12
Te leírtad a sztoridat, ebből kiderült, hogy nem vagy ingyenélő. Ingyenélő az, aki munkaképes fizikai állapotban van és felveszi a segélyt. Ez innentől szerintem nem érzéketlenség, hanem az igazság. És teljesen legitim az a vita, miszerint az államnak feladata-e az ilyen emberek feltétel nélküli segélyezése "neki ez jár" alapon avagy sem. Nem a betegeket, rokkantakat, megváltozott munkaképességűeket szokták minősítgetni általában emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!