Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy Karácsony...

Miért mondják, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan, amikor Budapesten már elvileg botrányosan gyenge a Fidesz?

Figyelt kérdés

Állítólag 1 vagy max 2 szavazókörzetet fog megnyerni a rengeteg közül 2022-ben a Fidesz Budapesten. Iszonyúan gyengén állnak a fővárosban. Mondjuk vidéken is egyre több városi mandátumot tudhat magának az ellenzék, valamint az ukrán kettős szavazók elvesztésével igen sok falusi mandátum is veszélybe került a Fidesznek, ugyanis rengeteget mutyiztak az ukrán szavazatokkal. Több százat jelentettek be üres falusi lepusztult ingatlanokba. Az ország minden részén. Most ki tudja, lehet vidék is meglepetést okoz majd.

Na de visszatérve a kérdésre, ha Karácsony olyan alkalmatlan lenne, akkor nem erősödött volna még sokkal tovább az ellenzék Budapesten, hanem gyengülnie kellett volna. Most meg lassan már ott tartunk, ha a budapestieken múlna csak, a Fidesz lassan be sem jutna a parlamentbe.

2021. dec. 15. 00:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Ellenzékiként mondom: Karácsony egy nímand.

Piszkosul reméltem, hogy nem ő lesz a miniszterelnök-jelölt.

Egy erőtlen figura. Ráadásul az eddigi munkássága nekem úgy csapódik le, hogy semmi tett, de vagonnyi magyarázkodás.

Én ennyit látok belőle és ez nem valami meggyőző.

2021. dec. 15. 14:17
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
#6: "Egy (bizonytalanok nélküli) 20%-os előny óriásinak számít." Csakhogy az arány 44:31, ami nem 20%-os, csak 13%-os előny. (...és ezt a Medián mérte, amely köztudottan balra húz. Más közvélemény-kutató cégek egyelőre még nem jöttek ki friss budapesti felmérésekkel, csak országosokkal, így nincs összehasonlítási alap.) Még ha Budapesten magasabb is az ellenzék támogatottsága JELENLEG (2010-ben és 2014-ben Budapesten is elverte a Fidesz az ellenzéket), ennek 2022-ben csak statisztikai jelentősége lesz, mivel a parlamenti választás országos és vidéken nagyobb arányban vezet a Fidesz, mint Budapesten az ellenzék.
2021. dec. 15. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
#7: Hol látsz te itt propagandát, drága barátom? A #2-es válaszoló számokkal alátámasztva ízekre szedte a kérdező sületlenségeit. Nem gyűlölködött, nem személyeskedett. Erre te: "...a fideszpárti komcsi, pedofilpárti propagandista itt is nyomja a propagandát." Nézz már egy kicsit magadra/magadba! :)
2021. dec. 15. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
#12: A Medián nem húz balra. Attól hogy nincsenek tövig a Fidesz seggében, mint a Nézőpont, meg a Századvég, még nem húznak balra, a legkorrektebb közvéleménykutató-cég ma Magyarországon a Medián.
2021. dec. 15. 22:44
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

#10: Oké, neked ez a tipped. Tiszteletben tartom. Viszont ezt a fogadást majd kb. 4 hónap múlva fogod elveszteni, addig lesz egy kis időd reménykedni. Ha megengeded, én viszont a már lezajlott budapesti eredményeket közölnév veled.

2010:

[link]

2014:

[link]

2018:

[link]

Amint látod, az előzmények nem támasztják alá a vágyvezérelt tippedet. :)

2021. dec. 15. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:
19%

Karácsony folyamatosan hazudik, össze-vissza beszél, egyik nap A-t mond másik nap B-t, harmadik nap már C-t. Vagy nagyon nincs tisztában a körülötte lévő dolgokkal, vagy csak mindig hazudik valamit, egyik sem jó. Teljesen alkalmatlan az ember bármire, elég csak megnézni néhány megnyilvánulását. Tipikus esete mikor az ember már nem ért semmihez, tehetsége sincs semmihez, akkor baloldali politikusnak még jó lesz.

Meg amióta MZP ezekkel van együtt, nála is hatalmasat esett a színvonal, azt se tudja néha ő se hogy miket beszél. Eddig nem akartam a Fideszre szavazni, de az ellenzéket látva, és azt hogy a Fidesz legalább tesz valamit az országért és az emberekért, illetve náluk van következménye a tetteknek,és még józan eszük is van, így mindennel együtt nyugodtan húzom be az X-et a Fideszre és minden balos ismerősöm erre fogom biztatni.

2021. dec. 15. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:
#15: Tisztában vagyok az elmúlt három választás eredményeivel, még csak a wikipédiát se kell megnyitnom hozzá. Könyvjelzők közé elmentettem ezt a kérdést, én itt leszek a választás után is, remélem te is. :)
2021. dec. 15. 23:04
 18/18 anonim ***** válasza:
27%

Ennyi nullát még sosem kaptam egyetlen oldalon. Most megdőlt a rekord! :D

Ennyire fájnak a szikár számszerű adatok, amelyeket linkekkel támasztok alá? Vagy ennyire nem bírjátok elviselni azt a matematikai törvényszerűséget, hogy a 44 és a 31 között nem 20, hanem 13 a különbség? Elértek bármit a nullázásotokkal azon kívül, hogy a saját primitív frusztráltságotokat reklámozzátok? :)

2021. dec. 16. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!