Érdemes Gattyán Györgyre szavazni, ő lenne a harmadik út?
Dehogy van esélye. Bár bejutni a parlamentbe, 5 %-kal, arra talán... majd kiderül. Persze hogy a moslék be van tojva. Mert nem csak A (Fidesz) vagy B (moslék) választás lesz. Aki a Fidesszel elégedetlen, annak most lesz A vagy B alternatívája (ill. több is, mert ott a Mi Hazánk, és a Kutyák). Ami egy tök legitim dolog. Bocsi, de MZP egy fogalmatlan amerikai messziről jött valaki. Nem szimpatikus már maga a személyisége sem. Első benyomás. Az a stílus. Az nagyon sokat elárul. Gattyán egy visszafogott gazdag üzletember. Attól én még nem fogok rá szavazni. MZP-re meg tuti nem, jesszus, az az ember... :o
Szerintem legitim dolog hogy ne csak az összefosásra lehessen szavazni annak, akinek a Fidesz nem jön be. Miért ne lenne legitim?
Én a Fidesznek szurkolok amúgy. És szerintem Gattyánt is ők küldték a ringbe, de nem érdekel.
Dehogy érdemes, a Fidesz áll mögötte. Majd nézzétek meg, hogy nem lesz ellene semmi lejárató kampány.
Próbálják megosztani az ellenzéki szavazókat azok a szaréletűek, mert be vannak szarva MZPtől
Aki fikázza ahol bírja. Az van beszarva.
Aki Viktornak nem ellenfél, azt még véletlenül sem veszik szájukra a bértollnokok, kommentelők.
Hol olvastál valami rosszat Gattyánról, vagy Toroczkairól az orbánista lakájmédiában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!