Nem kellene már véglegesen bevezetni az online oktatást?
Egyébként is, már nem azért, de a hagyományos oktatásnak már egyébként is annyi értelme van mint adni a szarnak egy pofont. A mai világban azzal a tudással amit az iskolában tanítanak, még ha beton keményen is betanulnád minden egyes mondatát, akkor is kb. egy csöves lehetnél vele, mert a munkaerőpiacnak mindenre szüksége van csak arra nem amit ott tanítanak.
Bizony manapság ha érteni akarsz valamihez, neked kell megtanulnod internetről, vagy protekcióval be kell kerülnöd valami munkahelyre ahol megtanítják. Ez a két választásod van.
Ráadásul esküdni mernék, hogy eddig is a gyerekek terjesztették a covidot, mert ki más? A felnőtteken mind maszk volt még a budin is már. 2 évet már elpazaroltunk a covid-ra, nem kellene elejét venni már és az oktatást modernizálni végre online oktatásra véglegesen?
Bakker kérdező, te melyik bolygóról érkeztél??
Remélem jó messziről is hogy vissza is mész oda mihamarabb.
Hogy megváltozott a közhangulat!
Tavasszal, meg októberben tucatnyian estek nekem hasonló kérdések alatt, hogy jaj a vírus, jaj hazavisszük, jaj mikor lesz már online oktatás.
Én akkor is leírtam, hogy szart sem ér, sem a tanulás, sem a védekezés szempontjából és én voltam a közellenség. Főleg mikor kiderült, hogy májusban menni kell, szeptemberben menni kell és idén is végig menni kell.
Soha többet nem lesz már online oktatás és ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!