Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene már véglegesen...

Nem kellene már véglegesen bevezetni az online oktatást?

Figyelt kérdés

Egyébként is, már nem azért, de a hagyományos oktatásnak már egyébként is annyi értelme van mint adni a szarnak egy pofont. A mai világban azzal a tudással amit az iskolában tanítanak, még ha beton keményen is betanulnád minden egyes mondatát, akkor is kb. egy csöves lehetnél vele, mert a munkaerőpiacnak mindenre szüksége van csak arra nem amit ott tanítanak.

Bizony manapság ha érteni akarsz valamihez, neked kell megtanulnod internetről, vagy protekcióval be kell kerülnöd valami munkahelyre ahol megtanítják. Ez a két választásod van.

Ráadásul esküdni mernék, hogy eddig is a gyerekek terjesztették a covidot, mert ki más? A felnőtteken mind maszk volt még a budin is már. 2 évet már elpazaroltunk a covid-ra, nem kellene elejét venni már és az oktatást modernizálni végre online oktatásra véglegesen?

2021. dec. 14. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyisnem. Nincs elég sok hülye, kell mégtöbb. Különösen a kisebbség körében lenne hasznos, hiszen ez esetben tényleg nem tanulnának semmit és így meg lenne oldva a tervezett számú bűnöző legyártásának problémája is.
2021. dec. 14. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég buta a kérdező! A közösségi média nem szocializál ,hanem elszigetel! Egyedül megélni a közösséget a gép előtt? Ettől lesznek világtalan balfaszok a gyerekek! Nem tudják hol a helyük a világban! Nem tudnak személyesen kommunikálni! Nem tudják mi történik körülöttük! Mind fizikailag mind szellemileg szükséges a közösség! Csodálkoznak depressziósok a gyerekek? Nem fogócskáznak,kiütőznek, érnek egymáshoz! Érzik hiányzik valami az életükből ,de fingjuk sincs,mert csak a gépen a karakterek köszönnek vissza!Hogy szerethet valaki meg mást ,ha nem látja a való életben? A fantáziát szereti?Kérdező! Nagyon buta vagy vagy már lebutított!
2021. dec. 14. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Bakker kérdező, te melyik bolygóról érkeztél??

Remélem jó messziről is hogy vissza is mész oda mihamarabb.

2021. dec. 18. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy megváltozott a közhangulat!

Tavasszal, meg októberben tucatnyian estek nekem hasonló kérdések alatt, hogy jaj a vírus, jaj hazavisszük, jaj mikor lesz már online oktatás.

Én akkor is leírtam, hogy szart sem ér, sem a tanulás, sem a védekezés szempontjából és én voltam a közellenség. Főleg mikor kiderült, hogy májusban menni kell, szeptemberben menni kell és idén is végig menni kell.

Soha többet nem lesz már online oktatás és ez így van jól.

2021. dec. 18. 15:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is remélem, hogy soha többet nem lesz online. Szánalmas, hogy a kérdező és társai a pszichés antiszociális problémáikat egy örökkétartó országos lezárással akarják megoldani.
2021. dec. 19. 10:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Melyik bolgón élsz, kérdező?
2022. jan. 15. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!