Szomszédomba költöztet a polgármester egy nem kívánatos személyt, mit tehenek ellene?
Figyelt kérdés
Senki nem szereti a környéken!
Nem merem ide írni miért, degondolom érthető pár dolog.
2021. dec. 14. 12:08
2/17 A kérdező kommentje:
Hát az akkor nagy gond!
2021. dec. 14. 12:17
3/17 anonim válasza:
azon kivűl, hogy lakhatatlanná teszed azt az ingatlant igazából semmit.
4/17 anonim válasza:
Költözz el :D Ha valami balhét csinál ráhívhatod a rendőrséget aztán nyugton marad, mást nem nagyon tudok elképzelni.
5/17 anonim válasza:
4.
A kérdező cigányokra gondolhat.Azokra aztán hívhatod a rendőrséget, nem lesz semmi.
6/17 A kérdező kommentje:
Sajnoa, Hát nemgondoltam volna soha, hogy nekem más miatt mennem kell a szülői házból!😪
Nagyon szeretek itt élni, erdő/mező természet a közelben.
2021. dec. 14. 12:25
7/17 anonim válasza:
Az még hagyján, de hogy nem fogod tudni eladni a házat az tuti..
8/17 A kérdező kommentje:
Ojj tényleg,még az is, komolyan rosszul lettem.
2021. dec. 14. 12:28
9/17 anonim válasza:
Összefogtok a szomszédokkal, és az első perctől pokollá teszitek az életét, míg magától el nem költözik. Kutyaharapást szőrével, ugyebár...
10/17 anonim válasza:
A jegyzőnél kérhetsz birtokvédelmet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!