18-35 éves fiatalok, mi a bajotok az Orbán-kormánnyal?
Nyócvan-kilencven?
Azok a a mostani 50-esek nagy-ük szüleik voltak.
Jelenleg 50-65 között hullanak az emberek mint a legyek.
Milyen filmet nézel.
A Fidesz-kormány kifogásolt, arrogáns viselkedéséhez: Életkorból adódóan itt kevesen emlékezhetnek az úgynevezett VIP-hitel ügyre. A vérlázító lényeg, hogy a szoci kormányzat számára kedves emberkék, fontos újságírók jelképes, pár százalékos kamatra vehettek föl kölcsönt, miközben az átlagember kb. 25-30 százalékra. (Szépen pörgött az infláció.)
Az ilyen alakok, esetek jönnének, igyekeznek vissza. Aki mer, szavazzon csak az ellenzékre, aztán majd verheti a falba a fejét. Akkor mán késő lesz!
Én félek tőlük. A múltkor a Netflix feldobta a The Last Days c. dokut, és az egyik szereplő azt mondta, sokan kérdezik, hogy miért nem lázadtak fel Hitler ellen, miért nem csináltak valamit. És azt mondta, mindig kijöttek valami értelmetlen új törvénnyel, és megszokták, hogy ez van. Mindig kitalálnak valami faaszságot.
A dagadt geeci ugyanezt csinálja. Minden értelmetlen törvény egyre közelebb visz minket valami borzalomhoz.
Érezhető, hogy a gazdasági fejlődés nőtt, de a társadalmi erózió még nagyobbat! Próbálunk az EU ellenében gúzsba kötve táncolni, amit még helyeslek is, de a korrupció növekedett, az igaz. Szerintem az egész fideszes politikus bagázs korrupt ki kicsit, ki nagyon. Egyik sem a nép egyszerű szolgája(bár aztán az ellenzék sem kutya). Igazságszolgáltatás egy nagy vicc, közbiztonság hagyjuk is.
A falumban a fidesz köre megszerzett egy kastélyt, felújíttatta, és az addig 40 éve úgy hagyott bekötőutat felújították. Addig nem volt fontos. Egészségügy sem szegény, csak épp embert nem tudnak szerezni, mert a fizetések gagyik.
"34-35 évesen már több van hátra mint előre."
Mondja egy két és fél pipás, gyaníthatóan az egyik csontfideszes megmondóember. (az másnak is feltűnt, hogy a fideszzombik majdnem mind két és fél pipások? :D)
Aztán csodálkozotok, hogy nem szeretjük a rezsimeteket, én egy olyan Magyarországon szeretnék élni, ahol egy 35 éves már nem a lassú elsorvadásra készül.
Igen tudom, hogy a ti embereszményetek a parasztgazda meg a melós, aki 45 évesen 150 kilósra dagadva szívja az olcsó töltött cigit a nyakában bizsu aranya kereszttel a vérében meg magas vércukorral és koleszterinnel, és szidja a migráncsoakt, a köcsögöket meg imádja orbánkát és a WC-re is a félmillás húszéves Suzukijával jár, könyvet pedig csak akkor lát, ha bemegy a Tescoba és véletlen a könyves részlegre felé néz. Ismerek ilyen embereket, jó nyilván most karikíroztam, de sajnos ma ez az átlagproli a Fidesz szavazó. Mi meg, azt valljuk, hogy egy 45 éves még ne legyen egy fizikai munkában megfáradt szétbagózott, elhízott, zsírzabáló bunkó.
Igazából az Orbán-kormány tart az EU-tól, és próbál addig elmenni, amíg ki nem húzza a gyufát. Azért az sem lenne túl jó, ha kihúzná, mert jelenleg más alternatíva nincs(hazudtoljatok meg, az összes párt egy nagy bohóc).
Valamennyire patrióta kormány, de érezhetően arrogáns és korrupt. Túlságosan odadobta a gyeplőt a munkáltatóknak, a jogvédő szervezeteknek, és nem vagyok szélsőjobbos, de a Magyar Gárda, akit tiportak, mit ártott, ellenben a kisebbség, akit nyomatnak az meg épp hoedja szét az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!