Márki-Zay Péter valamiféle személyiségzavarban szenvedne?
Előre leszögezném, az előválasztáson részt vettem, Rá is szavaztam, kampányrendezvényre is ellátogattam, őt véltem a lehető legjobb jelöltnek.
Azóta is nyomon követem a (most már) miniszter-jelöltként folytatott tevékenységét, érdekel, hogyan látja az aktuálpolitikai kérdéseket, azokra milyen megoldásokkal reagálna,stb., de egyre inkább azt érzem, hogy valami nem teljesen tiszta a személyiségében. Imád szerepelni, magát hallgatni, némely megnyilvánulása kritkán aluli, stb. Valahogy nem érzem teljesen beszámíthatónak.
Mások is vélnek felfedezni hasonló személyiségvonásokat vagy csak én gondolom rosszul? Köszi, ha reagálsz!
Mint Gyurcsány és a többi is.
Nem véletlenül választják ki a pszichopatákat, mert
nekik pontosan az ilyen érzéketlen, gátlástalan
gazemberekre van szükségük.
> Imád szerepelni, magát hallgatni, némely megnyilvánulása kritkán aluli, stb.
Ennél több kéne, az ötletei továbbra is jók. "Imád szerepelni" ez azt jelenti, hogy nem kéne folyamatosan kamerával venni, hogy mit csinál vagy mond és nyilvánosságra hozni? Mindezt úgy, hogy amit felvesznek, az ott marad, nem tűnik el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!