Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz hogy végülis ellehete...

A Fidesz hogy végülis ellehetetlenít mindenkit az előrelépésben az jó dolog?

Figyelt kérdés

A vendéglátó ipartól kezdve a szállásadókon, az ügyeskedni próbáló kisembereken át, mindent ellehetetlenítenek mindenféle bürokráciával, sarccal és végülis így kialakulhat az egyenlőség, mindenki robotolhat minimalberért, senki nem fog előre lépni. Végre egyenlőek leszünk! Persze az oligarcahak nem, de őket mi szavaztuk meg, szellemi fölényüknél fogva, a demokrácia jegyében ezek a kiválasztott emberek gazdagok lehetnek és ez így jó, ez igy szép 👏 👏 Magyarország 🙌❤️

Szeretlek Fidesz ❤️

2021. dec. 13. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
gyurcsány
2021. dec. 13. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Én nem vagyok ellehetetlenítve. Neked pontosan mi bajod van? Olyan élhetetlennek tűnsz.
2021. dec. 13. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Én azt szeretem legjobban hogy a Fideszes nagy urak, strómanok előtt nem gördülnek akadályok, ők rendületlenül mennek előre 💝 a kisember nem adóz nem tud elszamolni 5 ezer forinttal, őt viszont keményen elszámoltatják, ez az igaz macho államvezetés, imádom 🥰
2021. dec. 13. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2

Tipikus fideszes válasz!

2021. dec. 13. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Soros
2021. dec. 13. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

Minek neked az a pénz kérdezö? Úgyis csak olyan hülyeségre költenéd mint a gyerekeid iskoláztatása, meg egészségügy, meg lennének csúnya utak mindenhol. Annak a pénznek ott a helye ahova kerül, mert ök, a zsenik tudják mire kell költeni, menö puccos cuccokra, meg helikopterre, meg csillogó-villogó jachtokra, dagadó stadionokra, világszínvonalú focira!

èn is imádom a fideszt, meg nemzetünk új nagyjait, csodálatos agytrösztjeit. Remélem haláluk után is élvezhetik majd eme csodás gazdagságukat, és lesz a menyországban nekik egy külön arannyal és gyémánttal kirakott elit-VIP részleg, ahova a jóisten is csak elözetes idöpontegyeztetéssel teheti be a lábát! Ki kellene dolgozni, hogy hogy juttatjuk majd fel nekik a közpénzeket oda.

A világ összes koronáját Viktor nagyurunk fejére tetetném! Éljen a király, éljen a fidesz! szivecskeszivecskeszivecskeboldogszmájli

2021. dec. 13. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hatos, tökéletes válasz!
2021. dec. 13. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg! Honnan tudhatnád.
2021. dec. 13. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!