A Fideszesek miért írnak ki félóránként egy kérdést Márki-Zay Péterről?
Engem érdekel a téma, de ez már kezd unalmas lenni. Lehet, hogy átvették a kormánymédia szerepét és azt hiszik, hogy ha 100-szor elmondanak valamit, az igazzá válik? Felfogjuk a véleményüket akkor is, ha egyszer mondják el.
Vagy lehet, hogy ennyire félnek tőle? Logikusan belegondolva, ha valakit esélytelennek tartok, azzal nem foglalkozom ennyit.
#4: Meg szoktam hallgatni amiket mond, teljes terjedelmében, az alapján vonom le a következtetést róla. Hány Fideszes teszi ezt meg? (Itt megjegyzem, hogy a Fidesz tagjairól sem az ellenzék véleménye alapján tájékozódom, hanem meghallgatom őket is).
Nektek úgyis mindegy mit mond, ha az illető jelölt nem Fideszes akkor úgysem fogtok egyetérteni vele, kapaszkodtok minden szalmaszálba, amivel bele lehet kötni. De muszáj ilyen fanatikusnak lenni? Ha igen, akkor csak azt nem értem, ha szerintetek MZP már ezerszer lenullázta magát és nem tényező, akkor mi a fenét foglalkoztok még vele és írjátok ki ugyanazokat a kérdéseket nem is tudom hányszor? Nem unjátok?
A #10-es válaszoló nagyon jól összefoglalta hogy mi ezzel a probléma.
#14 Ezt a gombásat is már ezerszer kitárgyaltuk, ő is említi hogy az egy amerikai közmondás. Olyan mint a falrahányt borsó, meg a hazug embert előbb utoléri mint a sánta kutyát és hasonlók. Ez nem sértegetés, ez egy szaros közmondás. De tessék, még forrást is linkelek, amiben még az egyes elemek jelentését is elmagyarázzák:
Használják például olyan munkavállalókra, akiket a munkáltatójuk becsapott. A sötétben tartás az információ elhallgatását, a trágya a hazugságokat jelképezi, tessék értelmezni.
"Ha Orbán vagy Toroczkai csinálná ugyanezt mennyire sírnál vajon?"
Orbán ugyan ezt csinálja :D Lehazaárulózza az ellenzéket, az ellenzéki szavazókat még magyarnak sem tekinti, mindig azt mondja, hogy nekünk, magyaroknak kell összefogni a baloldal ellen... De nem olyan rég például azzal fenyegette az oltatlanokat hogy mind meg fognak halni. Ez a politikában benne van, odaszólogatnak egymásnak a felek, ezt tudni kell kezelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!