Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felmerül a lehetősége annak,...

Felmerül a lehetősége annak, hogy politikai gyilkosság áldozata legyen Márki-Zay?

Figyelt kérdés

Meglepve láttam, hogy most, amikor néztem Márki-Zay heti beszámolóját, valaki megkérdezte tőle, hogy félti-e a testi épségét, mire ő azt válaszolta, hogy ennyire hülyének nem tartja a Fideszt.

Érdekes, mert bennem is valamiért felmerült ez az opció. Valahogy ő itt az egyetlen 12 éve ebben az országban, aki valós fenyegetésnek tűnik Orbánra meg a köreire nézve, és ami tényleg veszélyessé teszi az az, hogy láthatóan tényleg komolyan gondolja az elszámoltatást.

Szerintetek lehetséges, hogy a Fideszes kör tényleg annyira félti a hatalmát vagy látja majd reálisnak, hogy börtönbe kerül, hogy ilyen megoldásokhoz fordul legvégső esetben?

2021. dec. 13. 03:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a Fidesz most már inkább védi MZP-t, nehogy baj érje, mert vele garantált a Fidesz-győzelem.
2021. dec. 13. 08:53
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

pedig nem lehet nyugodt ezügyben.

nem jut eszembe a cég neve, de informatikai nagykutya volt a pali, majd a ner betalálta, hogy át kellene adnia a cégét.

kinevette őket és akkor jött a nav meg mindenki aki lehet, de ez sem törte meg, aztán rá nem sokra meg is halt.

annyira emlékszem hogy a halála után átvett cégével csinálják azóta a szavazatszámlálást.

2021. dec. 13. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
Ferinek egész más módszerei vannak.
2021. dec. 13. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:
93%

"annyira emlékszem hogy a halála után átvett cégével csinálják azóta a szavazatszámlálást"

Magyarországon kézzel számolják a szavazatokat, 🐂.

2021. dec. 13. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

#12, ezért már volt megszólalni.

Valami volt valahol, aha!

2021. dec. 13. 10:35
 16/17 anonim ***** válasza:
12%

Nem szavaztszámlálás volt, hanem a pályazati szoftver, ami nagyon kellett a fidesznek, nem nehéz kitalálni, hogy miért:

Szombaton aláírta, amit soha nem akart, másnap meghalt a pályázati szoftver volt jogtulajdonosa

[link]

2021. dec. 13. 10:59
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
igen 16os erre gondoltam, a welt 2000 ügy.
2021. dec. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!