Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy Magyaror...

Mi az oka annak, hogy Magyarországon a politikai vita és véleménnyilvánítás ilyen vallási karaktereket öltött?

Figyelt kérdés

Érdemes visszanézni videókat, amiken pl. Orbán vagy Gyurcsány részt vesz egy eseményen a "hívei" körében.

Az angol királyokat nem érte ilyen ováció már úgy a 18. század óta, még a Pápát is max valami csóró perui faluban, nálunk meg talán a középkorban imádták ennyire utóljára.

Amikor egy HírTV-s stáb kiment filmezni egy ilyen Gyurcsányos eseményre, az imádói olyan módon randalírozva próbálták takarni a kamerát meg elzavarni a riportert, mintha mondjuk egy próféta követői védenék őt a környéken feltűnő hitetlenektől.

MZP színrelépése, és a körülötte megjelenő cirkusz, rajongás meg leginkább valami új vallási mozgalomra, szektára hasonlít pl. a Szcientológiára vagy a Háre Krisnára.

Miért nem fogják már fel az emberek, hogy a pártvezérek nem istenek/próféták/papok, a pártok pedig nem egyházak? Nem természetfeletti lényt választanak, hanem hogy melyik öltönyös bürokrata üljön be 4 évre. Komolyan, mintha valaki ókori birodalomban élnénk, ahol a fáraó/császár egyben az Isten is volt.

2021. dec. 13. 00:32
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok vallásos ember. Márki-Zay Pétert egyszerűen intelligensnek tartom, szimpatikus is. Jól beszél, angolul is. Kérdésekre tud és szokott is normálisan válaszolni. Ráadásul nem papírból olvassa. Fiatalok körében befutó. Orbánról meg inkább ne beszéljünk. Youtube-n sok videót találhatsz a bűneiről, szánalmas megnyilvánulásairól. Önmagát meghazudtoló kényszerbetegségben és mentális zavarban szenvedő elhízott ember. Magyarország szégyene. HírTV meg olyan, mint az M1 és TV2. Csak a hazudozás és az emberek provokálása megy ott. Szóval nekem MZP egy remény. Ilyen egyszerű.
2021. dec. 13. 01:18
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, azt kifelejtetted, amikor Orbánnak kezet csókolt egy idős néni. Mint a pápának.
2021. dec. 13. 01:35
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Volt ilyen?? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2021. dec. 13. 01:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Viktorta jól PR-kodik a szektájával.
2021. dec. 13. 07:17
 5/8 anonim ***** válasza:
8%
Öntudatlan társadalom magától felépíti a hitét, és várja a messiást, aki majd mindent rendbe hoz.
2021. dec. 13. 09:28
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

#2, a pápának a gyűrűjét csókolják meg, igen kevesen.

Hölgyeknek a kezét igen sokan.

Nem értem a hasonlóságot.

2021. dec. 13. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

Elnézést, nem tudtam, hogy a pápának a gyűrűjét csókolják meg.

Viktor királynak a kezét csókolták meg, az biztos. Ez még 1998-2002 közötti uralkodása idején történt.

2021. dec. 13. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen ez az oldal. Még az “xD”-met is lepontozzák.
2021. dec. 13. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!