Mi a véleményetek az Amnesty international magyargyülölő plakátkampányáról?
Azt reklámozzák országosan hogy mindenki legyen LMBTQP,és persze mindenki jogai számítanak csak a fehér heteró magyarok jogai nem.
Mi a véleményetek?
Amúgy el is olvastátok, hogy mi van a plakáton? Annyi, hogy teljesen mindegy, hogy hova tartozol, igyekszik segíteni az AI.
Azt is nehezen értem, hogy mitől lenne magyargyűlölet ez? Ha kutyamenhelyet üzemeltetsz, akkor törvényszerű, hogy a hátsó udvarban macskákat dobálsz az ágdarálóba? Természetesen a kérdés költői, a P betűt biggyesztők csak és kizárólag egybites fasiszták közül kerülnek ki, akik szerint az a diszkrimináció, hogy nem masírozhatnak fáklyákkal cigánytelepeken.
Tényleg elolvastátok a plakátot? Mármint az első sorra én is azt mondtam volna, hogy ez szexuális propaganda és nemár. De aztán kiderült, hogy csak egy csavarnak a felvezetője.
Amúgy én se értem, hogy ez miért lenne magyarellenes és miért fogadta el egyből az első 10 válaszoló magyarellenesnek. Mióta függ össze a szexualitás azzal, hogy magyarok vagyunk e?
Jaj már megint itt tartunk...
Én meleg vagyok, de hazafi vagyok, mind ezt úgy, hogy van lengyel állampolgárságom, és magyar állampolgárságom is, sőt litván és orosz tudatom is van, és tudod érdekes ez. Szívesen megnézek különböző nyelvű színházi előadásokat, az adott ország nyelvén, szívesen olvasgatok ezen országok történelméről, imádom tanulmányozni ezen országok szociális struktúráját. Szóval nekem ez zárja ki egymást, hanem összeadódik, és képzeld el kérdező mikor vallásos voltam, katolikusként elmentem Partiumba az egyházzal, és máig meghatározó élmény volt Szentjobb nevű faluban eltölteni két alkalmat.
A kérdezö szerint minden magyar ellenes, amiben szerepel a meleg vagy migráns szó, mert Orbán, a vezére azt mondta. Bármi amit Brüsszel mond és Soros tesz az magyarellenes. Az ellenzékre szavazni is magyarellenes. Külföldre menni szerencsét próbálni is magyarellenes. Korrupcióban korrupcióról beszélni is magyarellenes. Nem a ner érdekeit képviselni magyarellenes. Akár csak 1 milliomod százalékban nem egyet érteni és követni Orbán Viktor szavait és a fideszt magyarellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!