Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay miért nem tartja...

Márki-Zay miért nem tartja szükségesnek a minimálbért? Vagy ezt sem úgy gondolta?

Figyelt kérdés

Szerinte csak félremagyarázza a szavait a kormánypropaganda, és ő sosem mondott ilyet, ugye?

[link]

2021. dec. 12. 19:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
95%

Megkérdezed hogy miért nem tartja szükségesnek, majd belinkeled azt a cikket, amiben MZP elmagyarázza, hogy miért nem tartja szükségesnek.

És akkor fel vagytok háborodva hogy ostobának nevezi a fideszeseket :D

Mindenesetre én megnéztem most a cikket és az abban lévő videót, és ha már te nem tudtad megnézni a saját forrásod, megpróbálom én összefoglalni. A legfontosabb dolog, hogy nem akarja eltörölni, már ilyet is hallottam a fidesztől. Minimálbér eddig is volt, ezután is lesz. Az az ő személyes véleménye, hogy NEM FELTÉTLENÜL TARTJA SZÜKSÉGESNEK. A nem feltétlenül azt jelenti, hogy például egy jól működő gazdaságban nincs értelme, ahol mindenki alapból jól keres, mert vannak negatív hatásai is. Ilyet is említ, például aki tanulatlan, rossz képességei vannak, az ő esetében a munkáltatónak nem érné meg kifizetni a magas minimálbért, így az ilyen emberek soha nem találnának munkát. Abban szerintem egyetértünk, hogy Magyarország nem pont egy ilyen hely, itt szükség van a minimálbérre, ezt ő sem vitatta, mint általános fogalom beszélt róla.

De talán jobb lenne ha saját magatok megpróbálnátok értelmezni amit mond, hidd el, hosszú távon jót fog tenni ha például néhány mondatot értelmezni tudsz. Majd ha szerződéseket kell átolvasnod és értelmezned, ennél sokkal bonyolultabb dolgokkal is találkozni fogsz.

2021. dec. 12. 21:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!