Ellenzékiek! Miért hibás a kormány,ha nektek nem jött be az élet? Ti mit tetettek annak érdekében hogy jobban éljetek? Tanultatok piacképes szakmát vagy van e felsővégzetségetek? Ha ezekre nem a válasz,akkor mégis mit akartok az élettől?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 16:47
11/12 anonim válasza:
Nekem bejön az élet, mégis ellenzéki vagyok. Minden jómódú diplomás ismerősöm is ellenzéki. Nem az életszínvonallal, de egyebekkel azért van gond bőven.
Nem is értem hogyan gondolod, hogy a jómódú értelmiségi réteghez szól a fidesz ezekkel a szövegekkel...
12/12 anonim válasza:
A hanyatló nyugatias libsiknek van egy olyan dolgok hogy empátia.
Nekem is eléggé bejött az élet, de gyűlölöm a fideszt, mert látom azt hogy a többségnek viszont nem jöhet be a fidesz miatt, és nekem is még jobban bejöhetne az élet fidesz nélkül.
Na meg gondolok a jövőre, amilyen jelen állás szerint eléggé sötét, vagy inkább vörös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!