Miért nem lehet az oltottaknak külön vásárlási sávjuk, sőt a főtereket és a nagylátogatottságú épületeket is megoszthatnák kerítéssel nem?
Figyelt kérdés
Volt példa már a vásárlási sávra is. Kerítés sem újdonság, s a védettségi igazolvány is egyfajta kerítés. Akkor már jobb egy fizikai kerítés, mint a kijárási tilalom.2021. dec. 12. 13:25
11/15 anonim válasza:
Igen. Jogom van. Vagy akkor állam sem kell.
12/15 Alex Fly válasza:
@4: tévedsz. Én nem félek. Csak rühellem, ha valaki a más f@$zával akarja verni a csalánt. Ha nem vagy hajlandó tenni azért, hogy visszatérhessünk a korlátozásmentes élethez, akkor ne lázadozz a korlátozások ellen. Ja te elvárod, hogy tiszteletben tartsam az oltatlanságodhoz való jogodat, akkor én is elvárom, hogy te is tartsd tiszteletben azt, hogy ez ezzel jár. Te döntöttél, akkor meg mi a problémád?
13/15 Alex Fly válasza:
@11: igen, van jogod - de kötelességed is. A kettő együtt jár...
14/15 anonim válasza:
"Én nem félek. "
De félsz. És, hiába állsz be bégetni a farkas mellé, nem fogsz te semmit visszakapni, hiába lesz benned 23 oltás. 1 éve még a 3. oltás is konteó volt, most meg jön az 5. hullám és a 4. oltás. Ideje lenne már felébredni.
15/15 Alex Fly válasza:
@14: még jó, hogy te jobban tudod, mitől félek, mint én...
Mindenesetre eddig még csak antivaxerek írták, hogy ők félnek az oltástól, az oltottaktól, a tüskefehérjétől, az 5G hálózattól, nanochipektől, grafén(hidr)oxidtól, maszkféregtől, háttérhatalomtól, stb.
Akkor most hogy is van ez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!