Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay már csak vergődik?

Márki-Zay már csak vergődik?

Figyelt kérdés

Gyalázkodik, sérteget és hlyeségeket beszél?

Az ellenzék meg szemmel láthatóan nem sorakozott fel mögötte

Talán csak Karácsony isteníti de az valszeg többet árt mint mint használ

2021. dec. 11. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%

Nem vergődik! Issza az előkelő étteremben a félmilliós bort a vörös oligarchával, a brüsszeli elittel bratyizik már most,és közben egyre nagyobb az arca.

Ha megválasztják ugyanaz lesz mint eddig! Csak nem NER oligarchák lesznek, hanem vörös oligarchák. Illetve nem Orbán fog kinevezni minden országos vezetőt, hanem Brüsszelből mondják majd meg, ki legyen a NAV elnök, legfőbb ügyész, stb.!

Csak a Toroczkai!

2021. dec. 11. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Mint az köztudott kampány időszak akkor kezdődik, amikor a KE kihirdeti a választás időpontját.

2021. dec. 11. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
Csak szánni tudom azokat, akik leszavaznak erre a Ceausescu imitátorra. 🤦‍♂️
2021. dec. 11. 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
#13 Ja, én is sajnálom a Fideszeseket. A mai napig nem értem minek kellett Orbán 1700 népességű szülőfalujának egy 3800 embert befogadó stadion.
2021. dec. 11. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
Ti vergődtök, kedves propagandista elvtársak. A politika szekcióban minden második kérdés Márki-Zay lejáratásával foglalkozik. Látszik, hogy nagyon be vannak rittyentve Tóniéknál.
2021. dec. 11. 17:41
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

15/ Szánalmas egy figura, lehet rajta rágódni, :)

14/ Mi hazánkos vagyok, így nem túl releváns.. :)

2021. dec. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!