Miért vergődik Jakab Péter hogy szar a fidesz családtámogatása, mikor ő is felvette a CSOK-ot?
Figyelt kérdés
Jakab oda szarik ahonnan evett. Orbán Viktor megsegítette őt és még több millió magyart a CSOK-al, erre ez a hála?2021. okt. 27. 15:05
1/8 anonim válasza:
Több millióinak nem mondanám, akkor többen lennénk mint 9 millió
3/8 anonim válasza:
Nem várunk mást egy sipkás bohóctól,aki a világon egyedül testőrökkel járkál!!
4/8 anonim válasza:
Ha adnak fogadd el...
A szocik 8 évig segítették az embereket a 13. havi nyugdíjjal, fizetéssel...és ez a hála? (egy orbánista szavazóról sem hallottam aki ha adták, nem vette fel.)
5/8 anonim válasza:
Én is felveszem a nyugdíjhoz adott sallangokat, de ettől még rossznak tartom a nyugdíjrendszert. A kettő miért zárná ki egymást????
6/8 anonim válasza:
"A szocik 8 évig segítették az embereket a 13. havi nyugdíjjal, fizetéssel...és ez a hála? (egy orbánista szavazóról sem hallottam aki ha adták, nem vette fel.)"
1 évig járt 13. havi nyugdíj, amikor 10% volt az infláció és akkor azért nem volt nyugdíjemelés, mert ugye plusz egy havi van
mennyi is a 13. havi nyugdíj valójában? ja! 8,333% emelés
és a sok ostoba DK nyugger ezt képtelen kiszámolni
7/8 anonim válasza:
Ezt biztosan így akartad leírni?
Mert nyugdíjemelés minden évben volt.
Akkor is amikor bevezették a 13. havit, és azután is végig amíg folyósították.
8/8 Andizsuzsi válasza:
Ez egy rendkívül demagóg duma. Akkor ezek szerint akik tisztességesebb bérért harcolnak, azok ne vegyék fel a fizetésüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!