Miért nincs kormányinfo a héten?
Figyelt kérdés
Nem volt csütörtökön, nem volt tegnap és ma se tudok róla hogy lesz. Azt mondták a harmadik oltástól függő védettségi igazolvánnyal kapcsolatban pár napon belül döntenek. Ez volt 9 vagy 10 napja... Nem mernek semmit mondani vagy mi?2021. dec. 11. 09:44
1/13 anonim válasza:
Nekem azt mondták az ellenzékiek, hogy 2010 óta sohasem volt egy darab kormányinfó sem tartva.
2/13 anonim válasza:
Ennyire szeretnéd a sok blőd mellébeszélést hallgatni?
3/13 A kérdező kommentje:
#2 Igen, kíváncsi vagyok a fejleményekre.
2021. dec. 11. 10:36
4/13 A kérdező kommentje:
Amúgy csak olvasni szoktam ami érdekel belőle, nem szoktam az egész rizsázást végighallgatni, hogy rabolja az időmet...
2021. dec. 11. 10:37
5/13 anonim válasza:
Lehet, kivárják az omikronnal kapcsolatos kutatásokat és fejleményeket, és addig nem döntenek ez ügyben. Most új helyzet kezd kialakulni, lehet, nem kell annyira erőltetni a 3. oltást.
6/13 A kérdező kommentje:
#5 Tojnak ők az omikronra, csak felmérték és rájöttek hogy sokan vannak akik már nem akarnak harmadik oltást felvenni, és buknának sok-sok szavazót ezzel a húzással. Szerintem.
A már meglévő védettséghez vagy épp hiányához semmi köze az omikronnal. Most még delta, delta+ van ami "tarol". Ellene meg jó a Pfizer nemde? Ezt hangoztatták...
2021. dec. 11. 11:19
7/13 anonim válasza:
A delta hullám már lecsengőben van, egy jövőbeni 3. oltásnak már inkább az omikron ellen kéne védenie.
8/13 A kérdező kommentje:
#7 Ezek szerint egy mutáns egy oltás? Ez lesz...? XD Uram gyere le az égből...
2021. dec. 11. 11:23
10/13 anonim válasza:
Kérdező
Kormányinfó kormányülés után szokott lenni. Ha nem volt kormányinfó akkor valószínűleg ezen a héten nem volt a kormánynak ülése amiről be lehetett volna számolni a médiának.
Gulyás külön tartott tájékoztatót pl. az alkotmánybíróság aznapi döntéséről 10-én, vagyis éppen így tartottak volna kormányinfót is ha lett volna kormányülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!