Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen Covid korlátozásokat...

Milyen Covid korlátozásokat jelentettek be kormányinfón?

Figyelt kérdés
Azt írták délben lesz. Már elmult három percel. Nincs TV-én a melóba. Mi volt? Még tudok várni egy órát hogy leírjátok aztán mennek kell melózni
2021. dec. 2. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy újabb korlátozások lennének.
2021. dec. 2. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Amíg az Omikron nem okoz nagy bajt addig szerintem nem lesz, de remélem az Omikron is elmarad.
2021. dec. 2. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Most kezdődött, én nézem, egyelőre az oltásokat nyomatják.
2021. dec. 2. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha nezetni tudsz, itt nézd: [link]
2021. dec. 2. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, már át is tértek a rezsire, semmi korlátozást nem jelentettek be. A védettségi igazolványt a harmadik oltáshoz fogják kötni, de ezen még dolgoznak.
2021. dec. 2. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Ismét csalódás sok-sok szigorításváró részére. Ahogy reálisan várható volt, még mindig nincs szigorítás.
2021. dec. 2. 12:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Hatos a számok alapján várható lenne, csak fosnak a nép haragjától és ezért nem vezetik be. Üdv egy lezárásváró egyetemista, aki a távoktatást nagyon várja.
2021. dec. 2. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokkal rosszabb számaink is voltak már, teljesen feleslegesek a lezárások. Sehol sincs semmi eredménye, csak még jobban elnyújtja ezt a cirkuszt. Egyetemistaként felnőtt ember vagy, vedd fel az oltást, és semmi gondod nem lesz. És azt tudod, hogy mi az a távoktatás? Én úgy végeztem el a főiskolát. Oda is be kell járni, csak hétvégente, munka mellett. Ezt szeretnéd? Biztos?
2021. dec. 3. 08:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi korlátozás.
2021. dec. 6. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!